crysy Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Pret: 560 Localitate: CLUJ Contact: cristiantudor72@yahoo.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut,am spre vanzare un''Zildjian-K dark medium thin crash,18''. Doresc sa-l vand deoarece pt. ceea ce fac eu ,este prea agresiv. Acest cinel l-am obtinut in urma unui schimb,insa..nu s-a dovedit a-mi fi util! Va multumesc si va doresc ,,Sarbatori fericite si frumoase; La multi ani!
crysy Posted April 22, 2014 Author Posted April 22, 2014 Un mic aspect,acest cinel a fost decupat circular profesional si din 18'' au ramas 17,6''. Sunetul nu este influentat mult. Daca sunt doritori pt. schimb sau achizitie ,va stau la dispozitie! Sapt. aceasta voi atasa o mostra de sunet!
crysy Posted May 24, 2014 Author Posted May 24, 2014 Tot valabil,un cinel f. bun pt. cei ce cunosc sunetul acestuia -dark,este galagios si agresiv la lovire. Astept comentarii pe tema acestuia. Pt. cei interesati mai negociem putin !
crysy Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 Salut, acest anunt ,nu mai este valabil! Cinelul s-a dat!
Recommended Posts