Alecs nd Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Pret: 3900 EURO NEGOCIABIL Localitate: Alexandria Contact: 0760236979 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Salutare. Am mai vazut posturi cu masini pe aici, asa ca m-am gandit sa pun si eu unul Este masina tatalui meu, un Volkswagen Passat din 2002 Motor 1,6 benzina, 101 CP, euro 4, taxa este destul de mica..pana in 250 de euro, consum 6,5% Masina este venita acum 3 saptamani din Germania, are numere de Berlin Nu are nici un set de numere rosii scoase Are carte de service, actele sunt la zi 130000 km reali pe cartea de service, ultima servicare in Germania in 2013 in august, avea 123000 Clima manuala Computer de bord Linie audio SONY, RadioCD cu MP3 Jante aliaj originale VW Cauciucuri foarte bune 4 geamuri electrice, toate functionale Pacher Chrome Tapiserie de plus foarte ingrijita. Are consumabile schimbate, distributia schimbata in germania in 2013 Masina ruleaza si arata impecabil, merita vazuta. Motorul nu bate, nu troncane in descriere este numarul tatalui meu. il mai pun odata 0760236979-Tata 0785234772-Eu. Ma puteti contacta si pe mine Pretul este de 3900 EURO Usor negociabil. Masina se poate vedea in Alexandria, Teleorman. 1
Recommended Posts