Freddy233 Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Pret: 250 Localitate: Marghita Contact: 0754299568 Link producator: http://www.tc-helicon.com/products/voicetone-d1/ Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi TC-Helicon Voice Tone D1, procesor vocal intr-o forma compacta de pedala ce ingroasa vocalul prin emulari realistice de dublare, octave si efecte detune: functie de dublare si de-tuning cu 8 efecte: Tight, Loose, Group, Detune, Thick, Octave Up, Octave Down, Shout control ajustabil de mix pentru reglarea nivelului de dublare algoritmi de procesare din VoiceLive 2 preamplificator de microfon cu alimentare Phantom Power iesire balansata XLR conexiune USB pentru aplicatea VoiceSupport facilitate Mic-Control pentru comutarea efectelor de la distanta prin microfonul optional MP-75 toate pedalele VoiceTone se pot serializa, prima controleaza volumum master include alimentator. Pedala am in cutie originale aproape nou, are manual in le cablu usb si alimentator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giugiuka Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 salut! merge chitara asta la schimb ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Oancea Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Eu sunt interesat, dar poti spune de cand o ai, cum se comporta ? Ai zis tot ce face, si o stare estimata de tine. Dar nu si de cand o ai sau lucruri de genul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freddy233 Posted April 2, 2014 Author Share Posted April 2, 2014 giugiuka : nu schimb, am nevoie de bani. Alex Oancea: Anul trecut am luat in noiembrie starea este ca si unul nou. Nici o zgarietura,nimic. Sunt foarte mutumit cu el cat am folosti. Chiar iti da a voce mai frumoasa mai implinit. Eu am luat cu 500 doar acum le dau cu 250 fiind am nevoie de bani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deviltry Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 ma intereseaza. vine si cu alimentator? rezerva-l pana diseara sa vb cu vocalistul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freddy233 Posted April 8, 2014 Author Share Posted April 8, 2014 up! pretul scade la 200 Ron ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
robin1970 Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 Mai este valabil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts