Makkos Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Pret: 130 RON Localitate: Sacele - Brasov Contact: 0747033433 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburiSalut, Dupa cum scrie si in topic, vand un tuner Ashton. Tunerul se afla in perfecta stare de functionare, a fost folosit de mine atat in casa cat si pe scena la diferite cantari, unde si-a facut treaba foarte bine. Prezinta urme de uzura, asta insemnand, mici zone in care vopseaua este sarita, dar astea nu afectand cu nimic modul de functionare al pedalei. Pretul este de 130 de lei, usor negociabil. Se poate proba in Brasov si se trimite oriunde in tara prin orice mijloc. Link: http://www.amazon.co.uk/Ashton-SF50PT-Tuner-Guitar-Pedal/dp/B004YCUKSM Poze reale curand... Toate bune - Robert \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxe Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 Salutare. Nu găsesc pe net...true bypass? Mă interesează să fie complet silențioasă și să nu-mi afecteze cu nimic semnalul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makkos Posted March 31, 2014 Author Share Posted March 31, 2014 Nu pot spune daca este sau nu este, pentru ca nici eu nu gasesc pe net... dar sincer, o folosesc cu alte pedale true bypass si se comporta exact la fel, nu afecteaza deloc sunetul si nici nu distorsioneaza cand este bypass. In comparatie cu un Beringer TU300 ( ) ), pot spune ca este o diferenta de la cer la pamant. Ideea e ca pedala nu vine in cutia originala, vine cu o alta cutie, asta pentru ca am cumparat-o de la un prieten direct din pedalboard, dupa o cantare de-a lui. Pretul este negociabil! Toate bune \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makkos Posted April 6, 2014 Author Share Posted April 6, 2014 120 RON! ... \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makkos Posted April 19, 2014 Author Share Posted April 19, 2014 100 de lei! Ultimul pret! FIX! Predare personala in Brasov! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts