Guest Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Care e diferenta dintre doze active si doze pasive? Unde gasesc teorie despre doze??? Sunt cam confuz
ronniefrown Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Doze active: semnal mai puternic (au preamp) +zgomot de fond foarte redus sau chiar inexistent.
dgeekoo Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Cu activele mai exista o "esplicatie" pe care n-o vad pe wikipedia: Spre deosebire de pasive care au unul sau mai multi magneti permanenti, activele folosesc un miez si o infasurare care este excitata de curentul furnizat de baterie, pentru a genera un electromagnet. De aici rezulta niste avantaje de exemplu: doza poate fi mai usoara, dar si multe dezavantaje.
Victor Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Cu activele mai exista o "esplicatie" pe care n-o vad pe wikipedia: Spre deosebire de pasive care au unul sau mai multi magneti permanenti, activele folosesc un miez si o infasurare care este excitata de curentul furnizat de baterie, pentru a genera un electromagnet. De aici rezulta niste avantaje de exemplu: doza poate fi mai usoara, dar si multe dezavantaje. Mai usoare ? Cum mai usoare ?
dgeekoo Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Mai usoare ? Cum mai usoare ? Adica are mai putine grame. Miezul este mai mic si mai usor, spire mai putine (cupru mai putin)
Victor Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Adica are mai putine grame. Miezul este mai mic si mai usor, spire mai putine (cupru mai putin) Ok am inteles, dar de ce este asta un avantaj ? Scuza-ma ca te frec dar daca stii chiar ma intereseaza subiectul pt ca eu am doze active si in acelasi timp sunt varza la electronica.
dgeekoo Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ok am inteles, dar de ce este asta un avantaj ? Scuza-ma ca te frec dar daca stii chiar ma intereseaza subiectul pt ca eu am doze active si in acelasi timp sunt varza la electronica. Pai chiar ca ma freci... Atarna mai putin pe umar. Daca ai de cantat 3 ore fara pauza conteaza fiecare gram.
Guest MrJackson Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Pai chiar ca ma freci... Geniaaaaaal Hai sa fim serios acuma. ce conteaza 3 grame in plus sau in minus. Io as prefera sa nu ma mai car cu Procesoru si Pedalieru dupa mine atata... ca mi-au rupt spatele de nici nu mai simt chitara
Recommended Posts