Guest Corraxe Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 buna sper ca nu este off topic, ctie cineva o firma cu care pot se imi aduc sculele ca am in italia fara risc.mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Este o firma care se ocupa de asa ceva si din cate am auzit costa si destul de putin. Nu mai tin minte cum se numeste, dar o folosesc toti care au multe scule si tre sa le care prin tour-uri etc... mai ales orchestrele folosesc asta, deoarece au scule care valoreaza tot aurul din lume, si putini bani la dispozitie si apeleaza la firma asta. Nu mai tin minte cum se numeste ... dar stiu ca citisem pe forum`ul lui Vai. Oricum ... daca ai multe, inchiriaza o duba sau ceva de genul asta si adu-ti tu sculele. Asa sti ca ajung intregi. Daca vrei sa le aduci cu avionul, platesti de iti sar ochii din cap (9 euro/kg daca nu ma insel). Daca vrei sa le aduci cu Atlassib, si aici platesti mult. I-am trimis unui prieten o chitara, pachetul cantarea 11kg, plus taxe, a trebuit sa platesc 50 euro ca sa o trimit. Deci nici asa nu convine. Asa ca cea mai convenabila solutie ar fi sa inchiriezi o duba daca nu ai deja una si sa le aduci tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Corraxe Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Este o firma care se ocupa de asa ceva si din cate am auzit costa si destul de putin. Nu mai tin minte cum se numeste, dar o folosesc toti care au multe scule si tre sa le care prin tour-uri etc... mai ales orchestrele folosesc asta, deoarece au scule care valoreaza tot aurul din lume, si putini bani la dispozitie si apeleaza la firma asta. Nu mai tin minte cum se numeste ... dar stiu ca citisem pe forum`ul lui Vai. Oricum ... daca ai multe, inchiriaza o duba sau ceva de genul asta si adu-ti tu sculele. Asa sti ca ajung intregi. Daca vrei sa le aduci cu avionul, platesti de iti sar ochii din cap (9 euro/kg daca nu ma insel). Daca vrei sa le aduci cu Atlassib, si aici platesti mult. I-am trimis unui prieten o chitara, pachetul cantarea 11kg, plus taxe, a trebuit sa platesc 50 euro ca sa o trimit. Deci nici asa nu convine. Asa ca cea mai convenabila solutie ar fi sa inchiriezi o duba daca nu ai deja una si sa le aduci tu. ok mersi mult......dar din jan 2007, continua se exista taxa la vama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Este sigur o firma ca mie mi-au trimis de acasa o chitara aici si am platit 1.5 lire pe kg. Firma asta era din Bacau dar sigur trebuie sa fie si in BUC. Si daca este pt Anglia sigur e si pt Italia ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 nush numele firmei dar stiu nr de telefon ... te ajuta cu ceva ? daca are nevoie de el mi-l cere pe pm ... nu crezi ... si nu inteleg care e problema ta ... ti-e ciuda sau ce ? ai vreo treaba cu mine si nu stiu eu ? vezi-ti de lungul nasului . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts