vincso Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Masterpiece in 2 ore. Scuze pt scapari. Am facut clipul in special pt cine este interesat de chitara. ( care dealtfel este de vanzare ) Rock on. http://www.youtube.com/watch?v=wY073QJDe04&feature=youtu.be 9
adiris Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 frumos,.....de cate ori scoti cate un demo, il ascult cu placere...., si eu am aceleasi gusturi muzicale. in rest ce faci? canti cu cineva?
vincso Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 (edited) Salut Adiris I-mi pare bine ca esti pe acelasi unda cu muzica cantata de mine. Momentan nu mai cant in vreo formatie - mai bine zis de 14 ani n-am mai cantat . Atunci am inregistrat ( la chitara solo ) un singur album cu formatia Camelot ( din turda ) insa nu a fost sa fie . Vezi linkul de mai jos cu niste piese inregistrate acum 14 ani : ( acolo gasesti mai multe piese Camelot ) http://www.trilulilu...ef=similare_jos PS : "Ploaia de toamna" este - dupa parerea mea - cea mai frumoasa piesa. Inca o data mersi pt interes.Succes Toate cele bune Edited March 6, 2014 by vincso 1
adiris Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 frumos material muzical la vremea aceea......mie personal din album i-mi place piesa Noapte de cosmar insa fac o precizare (parere personala), piesa asta cred ca suna mai bine pe voce de baiat. dar si piesa amintita de tine e buna, acum vorbesc de gustul fiecaruia. in schimb solourile i-mi plac de la toate piesele. O sa mai vorbim ,
adiris Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 frumos material muzical la vremea aceea......mie personal din album i-mi place piesa Noapte de cosmar insa fac o precizare (parere personala), piesa asta cred ca suna mai bine pe voce de baiat. dar si piesa amintita de tine e buna, acum vorbesc de gustul fiecaruia. in schimb solourile i-mi plac de la toate piesele. O sa mai vorbim ,
adiris Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 revin la ideea cu solourile......de fapt i-mi plac toate postarile tale cu chitara solo........si mie mi-ar fi placut sa devin un chitarist bun inca din copilarie.......eu cochetez cu chitara din perioada amintita dar de fapt cant cu vocea tot din vrema aceea,.....in cazul asta sant de ,,vina`` Cristi Minculescu si Dan Bitman.........cu ei am crescut ascultand rock autohton in vremea aceea adica anii 80. Am vazut pe net o noua formula din Camelot dar ce sa zic , nu ma prea incanta in mod deosebit. Tu chiar nu mai vrei sa faci nimik pe plan muzikal? Pe min m-ar interesa un proect nou . asta datorita faptului ca si eu am ghinionul sa stau pe tusa de cativ-a ani buni. ok sper sa nu te plictisesc. mai vb
vincso Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 Salut Intr-adevar au scos fosti mei colegi un nou albun anul trecut , insa difera putin stilul si sound-ul . Am fost si eu intr-o zi la studio iar solourile la minutele 8,5 si 12,45 sunt facute de mine ( nu suna cine stie ce, insa am avut doar 10 min la dispozitie pt ambele piese sa fac soloul . Atunci am auzit prima data piesele ) Despre acest album este vorba. succes in continuare
adiris Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 (edited) mda.......trupa e ok insa dupa cum ti-am spus ca nu sunt pe gustul meu piesele lor. oricum succes si multa bafta sa aiba baietii pe cand mai postezi un demo de-al tau? abia astept sa vad cum te mai joci cu chitara Edited March 10, 2014 by adiris
Recommended Posts