www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Salut Adiris

I-mi pare bine ca esti pe acelasi unda cu muzica cantata de mine.

Momentan nu mai cant in vreo formatie - mai bine zis de 14 ani n-am mai cantat . Atunci am inregistrat ( la chitara solo ) un singur album cu formatia Camelot ( din turda ) insa nu a fost sa fie . Vezi linkul de mai jos cu niste piese inregistrate acum 14 ani : ( acolo gasesti mai multe piese Camelot )

http://www.trilulilu...ef=similare_jos

PS : "Ploaia de toamna" este - dupa parerea mea - cea mai frumoasa piesa.

Inca o data mersi pt interes.Succes Toate cele bune

Edited by vincso
  • Like 1
Posted

frumos material muzical la vremea aceea......mie personal din album i-mi place piesa Noapte de cosmar insa fac o precizare (parere personala), piesa asta cred ca suna mai bine pe voce de baiat. dar si piesa amintita de tine e buna, acum vorbesc de gustul fiecaruia. in schimb solourile i-mi plac de la toate piesele. O sa mai vorbim ,

Posted

frumos material muzical la vremea aceea......mie personal din album i-mi place piesa Noapte de cosmar insa fac o precizare (parere personala), piesa asta cred ca suna mai bine pe voce de baiat. dar si piesa amintita de tine e buna, acum vorbesc de gustul fiecaruia. in schimb solourile i-mi plac de la toate piesele. O sa mai vorbim ,

Posted

revin la ideea cu solourile......de fapt i-mi plac toate postarile tale cu chitara solo........si mie mi-ar fi placut sa devin un chitarist bun inca din copilarie.......eu cochetez cu chitara din perioada amintita dar de fapt cant cu vocea tot din vrema aceea,.....in cazul asta sant de ,,vina`` Cristi Minculescu si Dan Bitman.........cu ei am crescut ascultand rock autohton in vremea aceea adica anii 80.

Am vazut pe net o noua formula din Camelot dar ce sa zic , nu ma prea incanta in mod deosebit.

Tu chiar nu mai vrei sa faci nimik pe plan muzikal? Pe min m-ar interesa un proect nou . asta datorita faptului ca si eu am ghinionul sa stau pe tusa de cativ-a ani buni. ok sper sa nu te plictisesc. mai vb

Posted

Salut

Intr-adevar au scos fosti mei colegi un nou albun anul trecut , insa difera putin stilul si sound-ul . Am fost si eu intr-o zi la studio iar solourile la minutele 8,5 si 12,45 sunt facute de mine ( nu suna cine stie ce, insa am avut doar 10 min la dispozitie pt ambele piese sa fac soloul . Atunci am auzit prima data piesele )

Despre acest album este vorba.

succes in continuare

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...