Mosh Craciun Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 (edited) chitara se afla in stare buna. e un model mai vechi de hohner care nu are un ton deloc rau. are 2 doze single si un humbucker in bridge. am gasit niste demouri pe net. voi incerca sa fac niste demo-uri dar momentan stau prost cu timpul. Are ton destul de bun de strat. nu are probleme de nici un fel (mai pe la sfarsit ) ii lipsesc 2 corzi ca mi s-au rupt la ultima cantare. daca o cumpara cineva, cumpar un set nou Edited February 18, 2014 by Mosh Craciun 1
Mosh Craciun Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 e gratis? am pus pret, dar nu stiu ce s-a intamplat. 200euro usor negociabil e pretul. Ma puteti contacta la 0758542244 si sunt din Baia Mare
Mosh Craciun Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 150euro nimeni nu da pe o chitara mai mult decat decenta?
Mosh Craciun Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 130euro pt o chitara care cu siguranta face mai mult. o vand pt ca o tin degeaba in studio.
Recommended Posts