Messu Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Pret: 2900 RON Localitate: Campina Contact: 0722 426 785 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburiFolosite EXCLUSIV in casa. 250+50 Watts/RMS bi-amplified loudspeaker 50 - 18.000 Hz, SPL 128 dB peak 15" HighPower Woofer 1" HF compression driver, 90°x60° dispersion integrated audio controller, active crossover, phase correction, Soft-Clip-Limiter Multi-function housing, speaker stand adaptor XLR and jack input Mic/Line input,switchable XLR-/Jack-Combo-Input, XLR parallel Out Dimensions 406x650x350 mm Weight 19 kg Nu au nicio problema tehnica. Estetic prezinta semne minore de la mutatul de colo-colo. Se vand pentru ca nu se mai folosesc. Pentru detalii va astept cu intrebari aici sau, daca preferati discutiile telefonice, am sa va rog sa sunati la prietenul meu VLAD, tel: 0722 426 785, pentru ca eu nu sint in tara. El stie toate detaliile si poate sa aduca boxele, pentru probe, in Bucuresti. Pretul e de 2900 lei, dar cine are ceva de spus, propuneri, oferte, sa spuna (sau sa sune la Vlad), ca sintem oameni si ne-om intelege !
Recommended Posts