Messu Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 (edited) Grif scalopat. Instrumentul este IMPECABIL. Folosit EXCLUSIV in casa. Nu are nicio problema tehnica sau estetica. Se vinde pentru ca nu se mai foloseste :-) Se vinde cu strap si toc, exact ce se vede in imagine. Pentru detalii va astept cu intrebari aici sau, daca preferati discutiile telefonice, am sa va rog sa sunati la prietenul meu VLAD, tel: 0722 426 785, pentru ca eu nu sint in tara. El stie toate detaliile si poate sa aduca instrumentul, pentru probe, in Bucuresti. Pretul e de 4500 lei, dar cine are ceva de spus, propuneri, oferte, sa spuna (sau sa sune la Vlad), ca sintem oameni si ne-om intelege ! Edited February 3, 2014 by Messu
Messu Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 nu va place fender sau nu va place pretul ? daca e vorba doar de pret, astept propuneri !
telecaster 1 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Grif scalopat (nu am cantat nici odata pe asa ceva )
Messu Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Daca eram mai aproape unul de celelat puteai face o proba oricand.... Senzatia e un pic diferita dar, odata ce te-ai obisnuit, eu zic ca e fain.
Recommended Posts