Lavarius Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Pret: 800 lei Localitate: Bucuresti Contact: PM aici va rog Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburiIn stare foarte buna. Are adaptorul original si user guide tiparit pe hartie (dar acesta se gaseste, evident, si online). Nu mai are cutia de carton originala dar va fi ambalat cum se cuvine. Are zero probleme de functionare si vreau sa-l dau pentru ca m-am ales cu el fara sa-mi trebuiasca neaparat, m-am jucat un pic cu el, suna bine dar are prea multe butoane de invartit In principiu este de vanzare. As schimba (dupa caz, cu diferenta de rigoare, din partea mea sau a ta) doar cu un alt procesor de genul Nova System sau cu pedale de genul Fulltone Drive,un Wah bun, sau altceva mai putin popular (deci nu Boss, Marshall sau alte "consumer pedals"). As fi interesat totusi in Hardwire OD dar cine e interesat n-are decat sa propuna. Pentru Informatii va rog PM si, eventual, lasati un numar de telefon. Mersi si succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionel Yonel Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Vrei un DOD FX59 Facut in SUA in 1991 de mana pe el? si mai dau eu diferenta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavarius Posted February 6, 2014 Author Share Posted February 6, 2014 Nu mersi I am not a "dealer in death and destruction" As schimba doar cu alt procesor sau pedale de drive nu de metale. Vezi exemple in post mai sus. Mersi oricum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavarius Posted February 6, 2014 Author Share Posted February 6, 2014 Pretul 700 jumate. -- Alte jucarii de vanzare sau la schimb: Placa de sunet Presonus model rack, 8x intrari XLR, total 10x in/out http://forums.rgc.ro/topic/93077-presonuls-firepod-10x-interfata-audio-firewire/ 1200 leu sau schimb cu alta placa mai mica Boss GT8 http://forums.rgc.ro/topic/95179-vand-boss-gt8/ 800 lei Diverse pedale BOSS SD1, OD3, TR2 + Marshall ED1 http://forums.rgc.ro/topic/92640-diverse-pedale-boss-si-marshal-pedalboard/ Pretul din post Fener Hot Rod Deluxe (1x12, 40w tubes) in stare foarte buna. 2700 lei sau schimb. P.S. Schimb cu orice altceva ce mi s-ar partea interesant, cu diferentele de rigoare. Ma interesaza in mod special un TC Nova System sau alte pedale mai mai putin mainstream, un Fulltone Fulldrive, un amp 4x10 gen Fender Blues Deville. Nu Behringer sau ciurucri, va rog Link to comment Share on other sites More sharing options...
giugiuka Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 un digitech rp 355 la schimb pe gt 8 ? Gigi Brasov 0748327088 transport asigurat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavarius Posted April 28, 2014 Author Share Posted April 28, 2014 Pretul 750 ron nu ma mai intereseaza schimburi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavarius Posted May 13, 2014 Author Share Posted May 13, 2014 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavarius Posted May 14, 2014 Author Share Posted May 14, 2014 700 ron, ultimul pret. Link to comment Share on other sites More sharing options...
octavian maris Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 lasa-mi un nr de telefon, sa te pot contacta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavarius Posted June 21, 2014 Author Share Posted June 21, 2014 As aprecia daca ati trimite PM va rog. Nu lasati mesaje aici, vor fi citite extrem de rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts