NimVind Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Salutare tuturor, Sunt luni bune de când n-am mai scris nimic pe forum. Recunosc, insã, cã am fost o micã fantomã, așa cã nu sunt strãin de mersul lucrurilor. M-am jucat asearã peste un BT gãsit pe Youtube și am tras o improvizație scurta, de nici douã minute. Deși pentru mine chitara este și va rãmâne doar un hobby, un refugiu, v-aș rãmâne recunoscãtor dacã mi-ați da un feedback cât se poate de sincer. Îmi place sã cred cã nu existã progres fãrã criticã constructiva. Mulțumesc frumos. Toate bune! Impro ANS - NimVind.mp3 2
NimVind Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 (edited) Mulțumesc, Răzvan! Nu tocmai. Din păcate, treaba e cât se poate de sintetică. Am tras printr-un Toneport UX1, folosind Guitar Rig prin Reaper ca DAW și Kefir ca impuls. ("80's solo" se numește preset-ul din GR5) Sper să te ajute. Toate bune! Edited January 30, 2014 by NimVind
NimVind Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 Salutare, din nou! Astãzi am simțit nevoia sã cânt Mozaic, piesa lui Alifantis. Cum nu am gãsit backing track a trebuit sã-l fac singur. Am folosit clapa M-Audio Axiom61 pentru pãrțile MIDI, Guitar Rig5 în Reaper ca DAW și Kefir pentru impuls. Prima jumãtate este compusã din linia de voce iar dupã break am încercat o impovizație. Sper sã vã placã! Toate bune! Mozaic BT si solo - NimVind.mp3 2
otringal Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 ti-a iesit foarte 80's, I like it!! bravo! imi place k folosesti squeals-uri multe just like eu
NimVind Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 (edited) Haha! Da, am observat și eu chestia asta. Mă las dus de val ușor și uit. La fel și cu bend-urile. Mi-am propus ca o lună de zile să cânt numai fără ele că prea, prea fac abuz. Mersi mult pentru feedback! Edited January 31, 2014 by NimVind
otringal Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 si ce? fa abuz, eu am ajuns aproape sa nu pot face un bend fara un pich macar mich stii cum zic toti, "it's part of your own style" eu unu's maniac dupa pinch harmonics. Am incercat sa ma "las" si eu de, mai ales ca pe scena unele nu "ies" ca acasa dar ... nu pot
Recommended Posts