adidelavalcea Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Pret: 799 euro Localitate: rm valcea Contact: adi_din_valcea@yahoo.com Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburitriaxis de vanzare cu lampile noi schimbate de mine si cantat mai putin de 2 ore,l am luat sa mi fac un rack si am vazut kemper si mi am luat kemper,si cu asta aventura triaxis,rack,putere mesa boogie a luat sf:)daca va intereseaza si puterea mesa boogie 20-20 la fel cu lampile noi schimbate de mine ,fac un pret super la pachet
adidelavalcea Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 (edited) schimb cu ceva, nu stiu:) Edited April 1, 2014 by adidelavalcea
adidelavalcea Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 fac schimb cu chitare,triaxis si putere mesa boogie 20-20 cu lampi noi noute schimbate de mine ,amandoua la 220 v
Nicu Barbieru Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Mai este valabil anuntul ? Poti sa-mi trimiti cateva poze pe: barbieru@gmx.net ? Multumesc Nicu Barbieru
Nicu Barbieru Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Astept ateva poze pe: barbieru@gmx.net Ce pret are? Chiar sunt interesat sa-l cumpar. Multumesc Nicu Barbieru
adidelavalcea Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 Mai este valabil anuntul ? Poti sa-mi trimiti cateva poze pe: barbieru@gmx.net ? Multumesc Nicu Barbieru este valabil
Recommended Posts