Cristi24 Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Pret: 100 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: instant messenger Link producator: http://www.digitech.com/en/products/death-metal Stare: NouAccept schimburi: Accept schimburiFunctioneaza perfect. Are mici urme de uzura (vopseaua sare foarte usor pe muchii) care se pot observa in poze - nimic serios. Pachetul contine: Pedala + Manual + Adaptor cu voltaj reglabil nou + cutie originala. Specificatii, manuale si review-uri pe pagina producatorului. Pot trimite demo-uri live celor interesati, pe PM. Se poate proba in Cluj-Napoca. Rog orice intrebare prin PM, pentru a pastra topic-ul curat. Schimb cu Kindle Paperwhite gen. a II-a + diferenta din partea mea, desigur. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi24 Posted January 29, 2014 Author Share Posted January 29, 2014 Up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi24 Posted January 30, 2014 Author Share Posted January 30, 2014 Up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi24 Posted February 6, 2014 Author Share Posted February 6, 2014 Valabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi24 Posted February 17, 2014 Author Share Posted February 17, 2014 La cererea utilizatorului aleexrobin, am facut o filmare cu pedala si adaptorul in functiune. Sper ca telefonul meu sa fi captat suficient pentru a va face o idee. Acordaj standard. Alte demo-uri pe PM pentru cei interesati. http://www.youtube.com/watch?v=IXzMRhTn_64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi24 Posted April 8, 2014 Author Share Posted April 8, 2014 Vandut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts