Blondu Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Vanu ... din cate vad eu esti foarte foarte grabit. Inteleg ca iti place chitara.. dar nu poti invata atat de repede chiar tot. O sa vezi ca in timp .. daca asculti multa muzica si canti la chitara.. o sa progresezi de o sa ajungi sa te miri ce usor iti ies niste chestii care nu-ti ieseau cu 1 luna in urma. Punctul meu de vedere este sa te apuci sa-ti faci un mic band cu niste prieteni .. sa canti cu tobe .. bas.. etc. Eu cand m-am apucat sa cant cu "trupa" aveam 2 ani de chitara.. si stiam sa cant rifaiala de pe primele 3 albume metallica cap coada.. dar in trupa nu eram in stare sa fac o ciupeala banala 4/4 corect! Si stiu si alti chitaristi in situatia asta, unii dintre ei chiar virtuosi. Deci incearca sa faci muzica in cadru unei trupe... asa o sa invatati unul de la altul si o sa progresati mult mai repede si mai corect. Invata sa repeti cu un metronom, sa inveti sa numeri timpii si sa incerci sa intelegi ritmul .. e poate mai important decat sa poti sa faci multe note pe secunda.. dar imprecise. In rest.. o sa descoperi in timp o multime de "paternuri" pe care o sa le folosesti in diferite situatii. Eu unu cand cant .. in primul rand cant in cap o melodie.. iar mana imi merge fara sa ma gandesc (de multe ori dau si pe langa.. )
mickeyG Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 In continuare astept cu interes sa ascult melodia banala "under the bridge" cantata bine dupa 5 luni de chitara.
Guest MrJackson Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Blondu zice tare bine. Cu trupa e alta mancare de peste... acolo trebuie sa inveti sa ii auzi si pe ceilalti, nu numai pe tine...
Guest DoomShadow Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 am zis ca e banala ,shi inca sustzin Ba las-o naibi mei oi fi tu fiul lu' Hendrix sau Satriani dar nici ala nu canta melodia asta in 10 min .... si eu am tot guitar pro si m-am uitat la tabul respectiv, l-am ascultat .... tre sa fi cu adevarat divin sa canti aia in 10 minute ... mie sincer mi-ar lua 1 luna avand in vedere ca am chitara de 4 zile ... si nici nu ii a mea ... dar oricum nu ne mai aburi chiar dak trimiti tu iregistrarea nu cred ca o sa o faci in zece minute si cred ca o sa te chinui putin la ea.
dgeekoo Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Si eu astept cu interes. Si m-am cam plictisit.
Guest vanu Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Mi-am dat seama exact unde v-am pierdut .dar mai intai ^^ Blondu sunt grabit caci m-am 16 ani e destul de tarziu in opinia mea (am vazut ca cineva de 40 de ani pe forum incepuse sa cante la chitara ) asha sunt sigur ca o vedetzi tot> poza asta de mai sus este un print screen shi e piesa under the bridge cu portziunea pt chitara acustica (instrumentul meu ) mi-am dat seama doar acum ca atzi crezut ca ma refer la TOATA piesa(+portziunea pt chitara electica ) shi acolo v-am pierdut . am zis de atatea ori inainte . deci uitatzi-va la screen va rog ( dgeekoo ) deci din print screen >under the brigde> pt chitara acustica ( instrumentul meu ) am zis ca e banala ,shi inca sustzin e totul clar ?? (in fine cum sa zic ca under the bridge toata (+ portziunea pt chitara elctrica) este ushoara cand nothing else matters e medie , in opinia mea ) doom tata exprimarea opiniei este garantata de constitutie ,dar nutzi dau voie sa ma critici mai ales ca nu te-ai obosit sa te uitzi la tabul din print screen ,sau pt faptul ca nu te-ai obosit sa deschizi un nou topic atunci cand ai postat problema ta cu o pagina in urma ( -am uitat la tabul respectiv, l-am ascultat am venit pe forum ca sa caut sfaturi shi intelegere pt cei care pretuiesc cantatul la chitara ( ca shi mine de altfel ) (p.s. sper ca nu l-am pierdut pe dgeekoo in toata neintelegerea cu under the bride (he took it pretty hard ) prin urmare pot sa mai apelez la voi pt indrumari ? (in orice caz o sa pun vreo melodie cantata de mine maine ( luni )
Guest vanu Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 http://rapidshare.com/files/5002201/pt_forum.mp3.html
Recommended Posts