Pontius Pillates Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 (edited) Stare perfecta de functionare, si foarte buna estetica. Nu a suferit nici un fel de modificare. De aproximativ 15 ani este in posesia mea, timp in care m-a "slujit" cu brio. Telecomanda originala a "crapat" candva prin 2007, si de atunci am mai "consumat" vreo 2 universale. Il vand impreuna cu ultima telecomanda universala cumparata acum 1 an, care il controleaza f. bine. Pentru detalii va stau la dispozitie pe PM, sau e-mail. Nu trimit in afara Bucurestiului. Proba se poate faca acasa la mine, sau acasa la cumparator, pe boxele acestuia (impedanta 8 ohm). Link de referinta, pentru poza : http://s281.photobuc...e024-3.jpg.html - nu sunt pozele mele, dar e acelasi model. Edited January 16, 2014 by Pontius Pillates Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pontius Pillates Posted February 5, 2014 Author Share Posted February 5, 2014 (edited) Update de pret : 300 cu telecomanda, 260 fara. Edited February 5, 2014 by Pontius Pillates Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts