cyfer Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 ... si iar prin tzara... Cyfer Joi 23 Noiembrie, ora 21:00 Brasov Blue Train cu Cristian Oprea (harmonica) Cyfer's Sin Duminica 26 Noiembrie, ora 22:00 Cluj-Napoca Roland Garros Pentru ambele, intrarea este libera.
cyfer Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Ciuci, din pacate asa e, am remarcat si eu cand ai postat despre concertul lor in Cluj. Asta e... Ghinion. Ghinion si pentru ca mi-ar fi placut sa-i vad. En1gma, concertul e la Blue Train in Brasov pe strada Republicii nr.56, cum urci de la Modarom, pe stanga, undeva la 50 de metri.
Guest Mehigh Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 (edited) somebody is high ... Cronos, cand ne-am vazut la Mamou, pareai un tip ok just kidding Some pikchars now Blue Train (Brasov) azi noapte... in ultimele poze se vede clar ce inseamna sa canti clean noi i-am spus "carpa fender" 'till next time. I'm a fan now Edited November 24, 2006 by Mehigh
cyfer Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Ma bucur mult ca ati venit ieri. ... prima mea intilnire cu RGCisti in afara Bucurestiului. Cluj anyone? CulBoji, Dalv?
Recommended Posts