ValeChitara Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 (edited) Salut, suntem o trupa in formare de progressive rock/fusion din Bucuresti si ne cautam bassist. Esti serios? Te consideri talentat? Iti place sa faci muzica (buna)? Detii propriul echipament? Ai ceva experienta din punct de vedere muzical? Daca raspunsul este DA la intrebarile de mai sus si te tenteaza genurile specificate mai sus, ma poti contacta prin PM sau la numarul de telefon 0722798682; Formula actuala a trupei este chitarist, tobosar si vocal si avem in plan sa mai gasim si un clapar (pe langa bassist, evident). Edited January 8, 2014 by ValeChitara 3
ValeChitara Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Pentru curiosi, o filmare dintr-o cantare solo de-a mea: Nu e 100% reprezentativa pentru genul pe care vrem sa il abordam, dar macar sa isi poata face oamenii o ideie despre abilitatile noastre (mele).
bolly Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Asta nu e negativul de la concursul mcmusic?Am cosmaruri si acum,asa bine am cantat
ValeChitara Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Nu stiu de unde este negativul, eu il ma de la un prieten. App, cam asa suna preul facut de Vio (pentru cei ce inca se intreaba)
ValeChitara Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Nu va ingramaditi! Chiar nu e nimeni interesat de un proiect muzical putin mai neobisnuit? Cautam un bassist de acelasi nivel cu noi. Sa stie ce inseamna sa fie bassist, nu sa copieze liniile de chitara. Nu il cautam pe noul Victor Wooten sau Jaco Pastorius, doar om pasionat de ceea ce face, cu abilitatile necesare pentru a performa in aceste genuri. Oricum, suntem flexibili in privinta stilului. Viitorul membru isi poate pune amprenta asupra sunetului trupei, cu ideile lui in materie de compozitie, deoarece agream orice stil.
trauma Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Nasera ma numesc dragos si cant la bass de cva vreme am 3 basi 1 amp sper in scurt rimp si un preamp bun cant de cva vreme si as vrea sa incercam daca se poate
Recommended Posts