gnexus47 Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 (edited) Am un combo Ibanez pentru chitara electrica, care pe langa jack-ul de input mai are si un jack auxiliar pt telefon/calculator/orice alta sursa de sunet (pt backing track-uri). Stiu ca difuzorul se poate strica daca folosesc o chitara bass pe el, dar bassul de pe backing track-uri se aude foarte bine, fara pocnituri, sau bazait. Deci intrebarea mea este daca e ok sa folosesc direct difuzorul din combo, sau e mai bine sa folosesc casti sau un difuzor special pt bass? Edited January 5, 2014 by gnexus47 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Merge. Daca vezi ca distorsioneaza difuzorul mai reduci volumul. Bine, asta e varianta cand esti prins la ananghie si n-ai alt amplificator. Sunetul nu va fi pe gustul unui basist, prea multe medii, prea putine joase, dar pentru exercitiu merge. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnexus47 Posted January 5, 2014 Author Share Posted January 5, 2014 Asta e pentru acasa. Am la sala de repetitii un combo cu difuzor de 15" pentru bass Mersi pentru raspuns Link to comment Share on other sites More sharing options...
subliminal Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 invers merge de minune-adica chitara prin amp de bass,practic fender bassman 59 [si primul model de marshall copiat dupa el],a fost ampde bass care a ajuns celebru ca amp pt...chitara. bassul in statia de chitara in schimb va fi cam aiurea,la volum mai mare distorsiuni,zbarnaieli etc. pt exersat acasa la volum mic poate fi o solutie temporara totusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts