Sergiu Craitoiu Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Nu are legatura cu Heroes 3 https://soundcloud.com/ivory_tower/shadow-of-death \m/
otringal Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 credeam ca o sa fie in genul Slayer - Angel of Death e super tare, mi piace mai ales ultima parte, e super tare distort-ul. Ce efect/amp ai folosit? Si in ce acordaj erai? 1
Sergiu Craitoiu Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 (edited) Merci fain Piesa e o strutocamila o structurez asa: clean : Takamine EG340SC(standard E) clean +distors : chitara LTD H1001(standard B ) 1) Partea clean pana la min 1:20 - Takamine -> Amplitube 3(ceva setari standard pt reverb) -> Reaper 2) Partea clean(dupa min 1:20) pana la distors: - LTD -> si acelasi setari de mai sus 3) Distors: - LTD -> Digitech Hot Rod (folosit ca si overdrive ) -> AMT SS 20 -> MXR Noise Clamp -> Reaper direct Pentru partea lirica sau "solo" aceleasi setari de la pct. 3 + reverb din Amplitube -> Reaper La final am pus ceva compresie la toata piesa. Initial vroiam doar ceva acustic dar n-am rezistat sa nu o murdaresc putin Edited January 3, 2014 by Sergiu Craitoiu
otringal Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 e super tare!!! multam mult pt detalieri eram curios de tuning si de lantul de procesare, so thx a bunch!!! a iesit super marfa piesa, eu zic sa te gandesti serios la un albumel ceva mix clean and fucked up distortion, gen unele de la Metallica, Sepultura, Annihilator, etc. intotdeauna mi-au placut contrastele de genul "incepi clean si bagi un mega distortion de-ti crapa capu' fix cand te astepti mai putin de mai ai oleak si te @#$i pe tine"
Sergiu Craitoiu Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 Hehe pana la albumel e cale lunga dar idei sunt. Incearca si ceva formatii mai moderne , au extrem de multe pasaje clean/distors: Textures, Opeth, Between the buried and me, Tesseract, Cloudkicker, The Contorsionist etc Si chiar de la noi din tara: White Walls, Kultika. Te @#$i pe tine
Sergiu Craitoiu Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 Trolololololo am facut si video ) 1
otringal Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 wow, aku o sa te intreb de video ai filmat complet normal iar apoi ai procesat tot ca sa obtii efectul ala misto dark/shadowy neuniform, sau ai avut niste filtre fizice pe obiectiv la filmare si ai mai si procesat dupa aia? app: e filmat in Crangasi la baraj?
mike_KidLazy Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Îmi place, povestea video-ului merge perfect cu felul în care sunã piesa. Foarte tare! 1
Sergiu Craitoiu Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Thanks mike_KidLazy,otringal wow, aku o sa te intreb de video ai filmat complet normal iar apoi ai procesat tot ca sa obtii efectul ala misto dark/shadowy neuniform, sau ai avut niste filtre fizice pe obiectiv la filmare si ai mai si procesat dupa aia? app: e filmat in Crangasi la baraj? E filmat alb negru si procesat apoi in Adobe Premier Pro, asta e tot ce stiu. M-au ajutat niste prieteni cu toate chestiile astea, eu am facut doar cantecul si am jucat in video. Din cate stiu nu au folosit filtre, decat obiectivul normal. E filmat in octombrie anul trecut, in groapa la Vacaresti ) dar abia acu l-am terminat 1
otringal Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 great thx for the info si inca o data, ti-a iesit super!!! 1
Sergiu Craitoiu Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 stai sa o vezi pe urmatoarea :>
Recommended Posts