Razec26 Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 (edited) Am reusit si eu sa acordez chitara cu AP Tuner si cu telefonul Am o problema cu coarda Mi (cea subtire) si Sol(a3a), Mi, am impresia ca este prea taioasa, abia pot tine degetul pe ea cateva secunde ) parca ca este o sarma nu coarda, si Sol am impresia ca este prea intinsa ... Mi nu are acele striatii ca la corzile groase, este dreapta Am sa revin si cu niste poze, daca este nevoie Edited January 1, 2014 by Razec26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razec26 Posted January 1, 2014 Author Share Posted January 1, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capitanul_Nam Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 (edited) Imi cer eu scuze pentru raspunsurile de mai sus; esti nou pe aici, iar bunul simt nu e la mare cautare pentru toti. Presupun ca acea chitara este electrica si te rog sa ma corectezi daca gresesc. In ceea ce priveste MI-ul subtire, este intr-adevar dreapta. http://www.bass-stri...ng-windings.jpg Toate corzile au un miez pe care este infasurata o sarma. Coarda in cauza nu are acel invelis, ci este doar miezul. Este normal, nimic de speriat, te obisnuiesti cu timpul. Si da, daca esti curios, se rupe foarte repede La Sol, daca este mult mai tensionata decat celelalte, fie nu este acordata corect, fie grosimea corzii nu este corespunzatoare. Toate corzile au venit dintr-un set? Sunt cumva ordonate dupa grosime cand sunt puse pe chitara? Edited January 1, 2014 by Capitanul_Nam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razec26 Posted January 1, 2014 Author Share Posted January 1, 2014 este o chitara clasica nu stiu exact cum se numeste, este ca cea din imagine si corzile au fost puse pe chitara, nu am umblat la nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cognek Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 (edited) corzi metalice pe chitara clasica?... chitara fara nume?... Cumpara corzi de chitara clasica. Referitor la durere... apuca-te sa canti pe electrica si ai sa vezi cum sta treaba. De durere scapi cu timpu... Edited January 1, 2014 by Cognek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenea Rau Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 (edited) Ha ha haaaaaaa ) E vorba deja de miez, de electrica si altele asemenea ) Zi-le mai departe, capitane! Sigur ai sa il lamuresti! Edited January 1, 2014 by Rãspopitu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capitanul_Nam Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Enigma elucidata. Poza cu chitara este http://postimg.org/image/5mqv4wu47/ Intr-adevar este o clasica cu corzi de metal, iar Sol-ul era improvizat dintr-o coarda mult mai groasa intinsa la limita. Legat de Mi, asta nu se rezolva decat cu exercitiu, cum a spus Cognek. Imi primesc fursecul acuma?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razec26 Posted January 1, 2014 Author Share Posted January 1, 2014 (edited) Multumesc foarte mult Acum imi caut corzii nylon am inteles ca cele D'Addario sunt bune, sper ca cele medium/normal tension sa fie ok Edited January 1, 2014 by Razec26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Multumesc foarte mult Acum imi caut corzii nylon am inteles ca cele D'Addario sunt bune, sper ca cele medium/normal tension sa fie ok Da, sunt in regula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kyuslauten Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Multumesc foarte mult Acum imi caut corzii nylon am inteles ca cele D'Addario sunt bune, sper ca cele medium/normal tension sa fie ok ProArteNormal tension, gasesti la Muzikia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts