Andrei Balan Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Pret: 250 RON Localitate: Titu Contact: 0765253164 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburiInafara de zgarieturile normale nu are nicio problema functioneaza perfect
Blackthorn Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Pare a fi de pe un Standard Black & Chrome, o chitara ieftinuta si chiar ok. Dozele daca nu ma insel sunt cu magneti Alnico si nu suna rau deloc
lefmir Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 (edited) Sincer nu stiu cum te-ai gandit tu ca daca pui pickguard-ul intr-un plic va sosi intreg. Mi se pare bataie de joc, de parca ai vrut repede sa scapi de ele si nu ti-a pasat cum ar ajunge la mine. In mod normal as da vina pe posta, dar cum a fost atat de neglijent impachetat, e vina ta. Ce te costa sa il pui intr-o cutie??? sau macar sa-l pui intre 2 cartoane ca sa nu o indoaie dobitocii astia de la posta....ca nu exista ca la americani plic pe care sa scrie "do not bend". In fine, e vina ta. Astept o solutie. Fie imi dai bani sa-mi iau alt pickguard, fie imi trimiti tu alt pickguard HSS. Edited April 18, 2014 by lefmir
Recommended Posts