Alex_Strat69 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 (edited) Tocmai m-am intors de la cel mai tare concert la care am fost vreodata . Inca nu imi vine sa cred ce am vazut si ce am auzit acolo . Omul asta pe langa faptul ca a avut un sunet perfect , a si cantat fara greseala . Asa da . E prima oara cand vad pe unu din aia grei si ma gandesc ca eu doar zdranganesc la chitara si astia canta . O sa imi ia vreo 3 zile sa imi revin da nu conteaza. Pot zice ca nici Petrucci , nici toti 3 de la Maiden , nici Roth nici nimeni nu m-a impresionat cum a facut-o Ford. Am filmat vreo 3 - 4 piese cu telefonu (printre care Chevrolet), dar se vede si se aude binisor. Am facut si cateva poze . Sa-mi spuneti daca vreti sa postez aici. Ca echipament el a folosit spre surprinderea mea (am 2 DVD cu el si canta ori pe TELE ori pe un Fender model pentru el , care acuma e facut de Squire si se cheama Esprit) un Les Paul si inca o chitara care arata a Les Paul da nu era Gibson. Statii Fender , Wah Cry Baby si o pedala de volum . Tobarul avea tobe Premier iar basistul avea un bas Fender cu 5 corzi si inca unul nush ce natie cu 7. Restu nu am putut sa vad erau 2 inalti in fata mea care se cam foiau. Daca va veni in Romania nu ratati asa ceva . Garantez eu ca va va schimba ideea a ceea ce inseamna cantat la chitara. Edited November 19, 2006 by Alex_Strat69
metalzone Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Intr-adevar e tare. Canta pe chitari marca Baker.
estebe Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Si nici macar urma de Dumble? Imi vine greu sa cred ca se amplifica prin Fender, doar signature sound-ul lui era clar cel de Dumble...
Alex_Strat69 Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Si nici macar urma de Dumble? Imi vine greu sa cred ca se amplifica prin Fender, doar signature sound-ul lui era clar cel de Dumble... Nu! 3 statii Fender , cred ca Twin Reverb. O sa postez imediat ce ma prind cum functioneaza dracia asta ca nu era telefonul meu ...
ilun Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 alex, ce pot sa-ti spun decat : lucky bastard!!!
cristi Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 iata si cateva filmulete.. MOV00046.wmv MOV00047.wmv MOV00049.wmv MOV00051.wmv
Recommended Posts