2shey Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 am vazut ca la modelele YAMAHA EZ200, Casio LK-220 etc. are Lighted-Note Keyboard. si te invata piese ca se aprin clapele. intrebarea me e, la o asemenea orga care se aprind clapele pot introduce in ea melodiile care vreau sa le cant si sa se aprinda clapele ca sa o invat, sau vine ea cu nr. de melodii si altele nu poti sa mai bagi. Multumesc. (sper sa intelegeti ce vreau sa spun)
Alex Oancea Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Din cate stiu eu, poti. Dar nu poti baga orice, ci doar piese facute special pt asa ceva. Ar trebuii sa gasesti undeva prin tot netul asta... Dar problema e cum. Daca are discheta(modele vechi de acum...), cd, usb, sau daca trebuie sa le bagi prin cablu si deja poate fi putin cam complicat.
gnexus47 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Orice pian digital are ori 2 slot-uri MIDI, ori 1 slot USB. Prin cel USB poti transfera, daca pianul are memorie RAM interna, melodii in format .mid (MIDI) sau .sty (ritmuri la Yamaha). Un fisier MIDI este practic o partitura pe care pianul o reda, si are prestabilit un instrument principal pe care instrumentele cu clape cu LED-uri il vor afisa. Sper ca am fost de ajutor.
Recommended Posts