nenea Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Procesorul scoate semnal foarte foarte slab cand e conectat prin left out, abia se aude si e distorsionat. Pe iesirea right se aude bine. O alta mica problema ar fi potentiometrul de output(e uzat si caraie). Procesorul scoate semnal foarte slab cand pot-ul e la alt volum decat minim. Cel mai ok suna cu volumul input->max output->min. Urmeaza sa inlocuiesc pot-ul cand se deschide la pravalie luni. Tin sa cred ca problema cu iesirea left nu e de la potentiometru. Cateva sugestii mi-ar prinde bine in legatura cu reparatia canalului left.
AnalogSound Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Cel mai probabil iesirea canalului left este cu vreun operational, daca zici ca ese distorsionat + volum mic asta ma duce cu gandul ca acel operational este troznit, nu am schema si este doar o presupunere - daca ieisrea in schimb este direct din DAC, printr-un buffer atunci ... se poate sa fie o problema cu DAC-ul sau chiar cu DSP-ul in sine. Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound 1
Capitanul_Nam Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Aici pare a fi schema : http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/43723/Digitech_2120.html La pagina 7 cred ca este partea de interes. Imi dau si eu cu parerea si zic ca s-ar putea sa fie U58 sau U14, sau U98 care e convertorul.
Recommended Posts