Numby Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Salutare Oameni buni. Televiziunea eStrada TV, lanseaza invitatie tuturor artistilor. Esti cantaret, instrumetist, dansator, scriitor, actor, comediant, compozitor sau orice alt fel de artist si crezi ca ai ceva de transmis tarii intregi? Vino sa ni te alaturi pe micul ecran. eStrada TV organizeaza un concurs televizat, unde vor fi premiati ci mai buni! Pentru mai multe detalii si inscrieri ne puteti contacta la adresa de mail andriesvalentin@gmail.com si telefonul 0727042774. Mult succes.
Numby Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 Aduc o precizare anuntului de mai devreme. Televiziunea are sediul in Bucuresti. Pentru cei ce nu pot ajunge, din motive obiective, vom introduce varianta de material. Video, audio, etc. Misiunea este sa promovam cati mai multi artisti cu un talent REAL, nu toate deseurile prezente in alte emisiuni. 1
tudorzzz Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Este vorba despre o televiziune " culturala ", sau de o emisiune gen "romanii au talent " din cadrul postului? 1
Tragicus Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 (edited) se accepta orce stil de muzica? hihihi... Edited November 15, 2013 by Tragicus
Stefan OPREA Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Mai e valabil? Mai invitati oameni talentati pe postul vostru?
Salvez Planeta Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 eu n-am auzit de televiziunea asta! am impresia ca e vreun impresar in spatele anuntului. sunt din bucuresti si nimeni nu stie de televiziunea asta sau de ceva televizat cu si despre oameni talentati .
ADIDAS Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 (edited) http://www.mediafax.ro/cultura-media/estrada-tv-televiziunea-fostului-deputat-valentin-iliescu-a-primit-licenta-de-la-cna-11033557 articolul e de anul trecut dar nah. Cu o simpla cautare pe google ar fi aflat lumea despre ce si cum. eu n-am auzit de televiziunea asta! am impresia ca e vreun impresar in spatele anuntului. sunt din bucuresti si nimeni nu stie de televiziunea asta sau de ceva televizat cu si despre oameni talentati . Edited August 13, 2014 by ADIDAS 1
Recommended Posts