guitarhead Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Pret: 700 Euro Localitate: Bucuresti Contact: 0740924654 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburiVand boxa chitara AVATAR, 4x12", echipata cu difuzoare Eminence "Legend", impecabila estetic si functional, 700 euro (posibil "part-trade"). Contact pe tel. 0740924654 sau PM. (poze in 24 hr!)
guitarhead Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Da, ai vazut bine ... grila de protectie este intr-adevar de culoarea vintului turbat (rosu/hot pink/fuchsia, haha), asta a fost o "optiune" (extra) la vremea respectiva, asa se afla marfa cand am cumparat-o de la primul owner (in state), care facuse comanda ca atare - asta se implinta in anii '90 (acest model NU se mai produce) cand mai persistau ramasitele de "hair bands" cu sculele in culori zbanghii In other news, boxa este "front-loaded" (in caz ca nu e clar din poza), si este construita extrem de tzapan ... stiam ca-s facute ca tancu' dar am vazut "pe viu" cand am desfacut un difuzor, pentru a-l trage in pozna. Boxa suna periculos pe aplicatii rock/high-gain LOL -- asta nu inseamna ca nu poti cinta blues cu ea, de exemplu ....just saying .. dar am vazut-o in actiune cu un head pe tuburi (hard/heavy/metale). YAY!
guitarhead Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 ... sau difuzoarele separat, @ 100Euro/buc. Legend V128 (made in U.S.A.!).
Recommended Posts