Angus Sorin Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 (edited) Salut, Ma numesc Sorin, am 24 de ani, sunt chitarist si doresc sa infiintez o trupa in Bucuresti. Stilul abordat va fi rock (hard modern rock), nu stiu exact cum sa-l numesc, ideea mea se indreapta intr-o combinare a ac/dc, black keys si, ultimul album arctic monkeys. Cine este interesat, fie imi poate scrie aici, fie ma suna pe numarul 0767 252 445, fie pe adresa de mail sorinsega@gmail.com, fie pe FB: https://www.facebook.com/angus.sorin Scopul meu este sa gasesc om/oameni care sunt dispusi sa se stranga o data pe saptamana la o sala de repetitii, in incercarea de a compune niste piese. Nu se pune problema de concerte sau cantari. Nu se pune problema de castig banesc (deocamdata). Pentru a participa in acest proiect este nevoie de oameni pasionati, care fac acest lucru de placere. Cu totii speram ca mai tarziu sa castigam din asta Multumesc! Edited November 4, 2013 by Angus Sorin
tudorzzz Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Nu se pune problema de castig banesc (deocamdata). Dar cand domnle'?! cand ?!...
Angus Sorin Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Dar cand domnle'?! cand ?!... cand n-o sa ne dam seama
Angus Sorin Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 Salut, Ma numesc Sorin, am 24 de ani, sunt chitarist si doresc sa infiintez o trupa in Bucuresti. Stilul abordat va fi rock (hard modern rock), nu stiu exact cum sa-l numesc, ideea mea se indreapta intr-o combinare a ac/dc, black keys si, ultimul album arctic monkeys. Cine este interesat, fie imi poate scrie aici, fie ma suna pe numarul 0767 252 445, fie pe adresa de mail sorinsega@gmail.com, fie pe FB: https://www.facebook.com/angus.sorin Scopul meu este sa gasesc om/oameni care sunt dispusi sa se stranga o data pe saptamana la o sala de repetitii, in incercarea de a compune niste piese. Nu se pune problema de concerte sau cantari. Nu se pune problema de castig banesc (deocamdata). Pentru a participa in acest proiect este nevoie de oameni pasionati, care fac acest lucru de placere. Cu totii speram ca mai tarziu sa castigam din asta Multumesc! Imi cer scuze, telefonul este 0767 242 445
Recommended Posts