Guest gnrmarius Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Salutare baieti si fete!As vrea sa stiu daca se poate monta un sistem floyd pe o chitara normala, eu am o Yamaha si ma gandeam asa...odata... As vrea sa stiu daca mai sunt persoane care au facut asa ceva si daca a iesit bine! Multam anticipat!
ciuci Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 bine punctat! chitarile cu floyd nu sunt chitari normale!
Guest gnrmarius Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Astept in continuare pareri pertinente...
Faust Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 (edited) Se poate, dar merita? Edited November 11, 2006 by Faust
Guest Johnny I Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 teoretic s-ar putea.... ce numesti chitara normala? chitara cu tremolo? sau fara?. in orice caz, ideea e k tre sa te duci la un lutier sa iti dea gaura in chitara si sa ti-l monteze. teoretic nu ar avea ce sa nu iasa bine dak e omu' priceput
cearny Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Da se poate. In cel mai simplu mod, non-recessed (adica merge doar in jos). Alternativ, daca vrei sa mearga si in sus si in jos, trebuie sapat in chitara. Orisicum, daca n-ai tremolo cu pivoti, tot va trebui sa dai gauri ca sa montezi pivotii de la Floyd.
Guest _Theo_ Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 da s-a mai discutat de 19284102 de ori cred. pe scurt: pe o chitara ieftina nu merita, ca ar costa floyd-u si montatu prea mult (pe scurt bataie de cap prea mare) si pe o chitara scumpa nu merita ca ai strica instrumentu. acum decizia finala iti apartine
Recommended Posts