Faust Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Prefer varianta dinainte in care intrai direct in forum. Prima pagina de acum a absolut inutila, nu inseamna decat un click in plus. Iar un link pt contact se poate pune in pagina de baza.
Guest Baumwolle Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Fa-ti bookmark direct pe forums.rgc.ro .
marcel Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 moa ce efort imens...un click... ba io cred k n-ai e face...nu te mai enerva si tu din atata lucru..sunt alte motive mai serioase...chiar asa facetzi threaduri la vrajeala??..sa avem ce discuta??
teckus Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 La cat de lene mi-e, mi-am facut "bookmark" direct la pagina de "log in"
Faust Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Fa-ti bookmark direct pe forums.rgc.ro . Done moa ce efort imens...un click... ba io cred k n-ai e face...nu te mai enerva si tu din atata lucru..sunt alte motive mai serioase...chiar asa facetzi threaduri la vrajeala??..sa avem ce discuta?? nu te obliga nimeni sa citesti forum feedback. era strict pt administratori. ia o bere
Recommended Posts