www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Copie Hoochee Mama

Recommended Posts

Pret: 250 RON

Accept schimburi: Accept schimburi
Salut! Vand acest overdrive facut de Overdrive :D. Este o copie Hoochee Mama a domnului Paraschivescu intr-o carcasa de T-Rex Bloody Mary care are si un switch pentru sustain iar potentiometrul de High al pedalei simuleaza diferitele faze de gain din preamp sau din poweramp; altfel spus, e un al 2lea pot de gain care adauga mai multa coloaratura. Restul knob-urilor corespund cu ce scrie pe carcasa (gain, vol, bass, mid). Tonul este destul de transparent dar cu EQ-ul si High-ul obtii multa versatilitate. Mie cel mai mult mi-a placut sa o folosesc ca boost, se pupa de minune cu Marshall JCM 900-le meu, ii dadea un marait aparte, a un fel de early Sabbath, ceea ce si cautam. Pe clean faceam un ton de Brothers in arms foarte calumea.

Pana la urma imi controlez tonurile de solo sau ritm din potentiometrele chitarei, dand ampul mai tare si chitara mai incet. A tot stat pedala si vazand ca nu mai am nevoie de ea, mi-ar prinde bine banii.

Schimb cu doza bridge zebra de la Gibson, Duncan sau Dimarzio. De preferat un Super Distortion indiferent de culoare.

Poza nu este prea relevanta dar nu am alta si nici cu ce face prea curand. Noroc!

post-12052-0-89043100-1382055654_thumb.jpg

• Like 1

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Doua demo-uri, clean + Hoochee, crunch + Hoochee, amp: Marshall JCM 900. Au fost trase cu telefonul, calitatea inregistrarii lasa de dorit si dezavantajeaza pedala si ampul dar a fost o chestie pe fuga (de aceea va rog sa nu criticati cantatul ;)) ).

Cum se comporta pedala pe clean, diferite nivele de gain din pedala, cum se curata de frumos pe neck, cum pare ca as comuta intre 2 canale de amp (dozele erau asa: neck-ul pe la 2, bridge-ul pe la 9).

Voice 010 OD + Clean.mp3

Pedala ca boost peste crunch-ul din amp, apare un zgomot de fundal destul de prezent caci nu am setat prea bine nivele si nu am folosit nici noise gate. Cu pedala activata, ampul capata un ompf foarte calumea pe palm mute-uri, se cunoaste diferenta de gain.

Voice 013 OD + Dist.mp3

Poate reusesc sa fac niste demo-uri mai relevante, pana atunci, sper ca acestea fac o impresie buna despre pedala caci nu merita mai putin.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...