Hyper10n Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Pret: 250 RON Localitate: Craiova Contact: 0761 160 333 Accept schimburi: Accept schimburiSalut! Vand acest overdrive facut de Overdrive . Este o copie Hoochee Mama a domnului Paraschivescu intr-o carcasa de T-Rex Bloody Mary care are si un switch pentru sustain iar potentiometrul de High al pedalei simuleaza diferitele faze de gain din preamp sau din poweramp; altfel spus, e un al 2lea pot de gain care adauga mai multa coloaratura. Restul knob-urilor corespund cu ce scrie pe carcasa (gain, vol, bass, mid). Tonul este destul de transparent dar cu EQ-ul si High-ul obtii multa versatilitate. Mie cel mai mult mi-a placut sa o folosesc ca boost, se pupa de minune cu Marshall JCM 900-le meu, ii dadea un marait aparte, a un fel de early Sabbath, ceea ce si cautam. Pe clean faceam un ton de Brothers in arms foarte calumea. Pana la urma imi controlez tonurile de solo sau ritm din potentiometrele chitarei, dand ampul mai tare si chitara mai incet. A tot stat pedala si vazand ca nu mai am nevoie de ea, mi-ar prinde bine banii. Schimb cu doza bridge zebra de la Gibson, Duncan sau Dimarzio. De preferat un Super Distortion indiferent de culoare. Poza nu este prea relevanta dar nu am alta si nici cu ce face prea curand. Noroc! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyper10n Posted November 12, 2013 Author Share Posted November 12, 2013 200 lei, ultimul pret, este peste orice overdrive in banii acestia si nu numai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyper10n Posted November 28, 2013 Author Share Posted November 28, 2013 Doua demo-uri, clean + Hoochee, crunch + Hoochee, amp: Marshall JCM 900. Au fost trase cu telefonul, calitatea inregistrarii lasa de dorit si dezavantajeaza pedala si ampul dar a fost o chestie pe fuga (de aceea va rog sa nu criticati cantatul ) ). Cum se comporta pedala pe clean, diferite nivele de gain din pedala, cum se curata de frumos pe neck, cum pare ca as comuta intre 2 canale de amp (dozele erau asa: neck-ul pe la 2, bridge-ul pe la 9). Voice 010 OD + Clean.mp3 Pedala ca boost peste crunch-ul din amp, apare un zgomot de fundal destul de prezent caci nu am setat prea bine nivele si nu am folosit nici noise gate. Cu pedala activata, ampul capata un ompf foarte calumea pe palm mute-uri, se cunoaste diferenta de gain. Voice 013 OD + Dist.mp3 Poate reusesc sa fac niste demo-uri mai relevante, pana atunci, sper ca acestea fac o impresie buna despre pedala caci nu merita mai putin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyper10n Posted December 2, 2013 Author Share Posted December 2, 2013 Saptamana asta: 150 lei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyper10n Posted December 23, 2013 Author Share Posted December 23, 2013 Pret doar de sarbatori, 100 lei, pret de behringer, nu are rost sa adune praf asa ca mai bine face fericit pe cineva. Sarbatori fericite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyper10n Posted January 30, 2014 Author Share Posted January 30, 2014 100 lei , e pacat sa stea degeaba, mai ales la cum suna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyper10n Posted February 11, 2014 Author Share Posted February 11, 2014 Se poate inchide, multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts