stone Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Suntem o trupa cu experienta, cautam solist vocal pentru un proiect serios, genul abordat pop-rock, avem nevoie doar de solist ptr. a ne putea apuca de treaba. Sunt deja piese in lucru, dispunem de studio si sala de repetitii. Locatia trupei este in Cluj-Napoca. Cerinte: spirit creativ, implicare si seriozitate, profesionalism si experienta, pe langa calitatile vocale necesare. Aspirantii sunt rugati sa trimita materiale demo audio sau video pe adresa de mail rockhris@yahoo.com. Tel. 0740198495
Guest Corina Alli Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 buna , de o solista nu aveti nevoie ? .. sau poate stiti pe cineva care are nevoie .. v-as fi recunoscatoare!!!
stone Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 Buna!Din pacate noi cautam o voce masculina .Te-as recomanda cu mare placere dar noi suntem in Cluj
Achak Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Salut, ati gasit vocal ???? Daca nu, poate ne intalnim si incercam. Eu cant ocazional covers in diverse localuri (voce si chitara acustica).Nu am acum un demo foarte reusit (calitatea inregistrarii cam proasta), dar daca vrei iti trimit linkul :
stone Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 Saltare!Trimte-mi daca mai ai ceva , din pacate nu prea ma pricep cu mp dar uite adresa mea de mail emysandru@yahoo.com si astept.Nui bine. numai bine
Recommended Posts