dass101 Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Pret: 1100 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburiVind un cab Suhr/CAA 1x12, fara difuzor. Nu gasesc link pe site-ul Suhr, dar banuiesc ca cine este interesat stie despre ce e vorba. Pe Thomann se gaseste varianta cu design-ul asta: http://www.thomann.de/ro/suhr_112_cabinet_unloaded.htm Al meu este cel negru cu logo Custom Audio Amplifiers Cabul are front grill detasabil, cu porturi de bass pe fata si cu padding in interior pentru un bass f bine controlat. Atunci cind l-am luat mi-a inlocuit cu succes un Mesa 2x12, suna mare si e bun, cu un difuzor potrivit, inclusiv pt tonuri agresive. Este foarte usor fiind facut din placaj (cred de mesteacan) de f buna calitate. E unul din cele mai apreciate cab-uri 1x12 si e o scula f serioasa. E in stare f buna, nu cred ca are decit semne minore de utilizare. Varianta fara difuzor, asa cum il vind si eu, se gaseste in Europa la aprox 400 Euro. Pretul meu 1100 lei. Il trimit si in afara Bucurestiului, dar doar cu plata in avans si cu transport pe cheltuiala cumparatorului. Cind ajung acasa ii fac si poze, asta e una de pe net: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted October 13, 2013 Author Share Posted October 13, 2013 Si pozele reale: Pretul e usor negociabil Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted November 17, 2013 Author Share Posted November 17, 2013 Pun direct ultimul pret pentru ca nu prea mai am timp de negocieri in perioada asta, 1000 lei + transport. Nu ma intereseaza nici o oferta mai jos de asta, cine are nevoie de cel mai bun cab 1x12 care exista pe piata banuiesc ca stie ca deja este un pret excelent. Rezervat Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted November 20, 2013 Author Share Posted November 20, 2013 Cab-ul a plecat azi spre noul proprietar. Se poate inchide, multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts