EADGBE Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 In ultima perioada am facut o pasiune pentru chitarile astea, cu toate ca n-am pus niciodata mana pe una si cel mai aproape a fost la un concert unde ma chinuiam sa-mi dau seama ce-i cu chitara aia ciudata... Daca are cineva in posesie una, sau nu neaparat, si imi poate spune mai multe despre seria asta de chitari raman indatorat...mersi mult... Washburn
estebe Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Eu nu am in posesie asemenea chitari dar mi-au trecut prin mina doua modele diferite si pot sa-ti spun ca nu sint deloc instrumente proaste. Iar calitatea finisajului la modelele pe care le-am incercat era la fel de buna ca pe Epiphonul meu corean.(nu ca asta ar fi neaparat standard de referinta) Unul dintre modelele pe care le-am incercat a fost N2-ul care avea un grif foarte comod (pentru mina mea), o idee prea plat poate, cu acces comod la ultimele taste. Cit despre calitatea floydului nu stiu nimic pentru ca nu ma intereseaza problema, dar in cele 2, 3 ocazii in care am tras de el, chitara nu s-a dezacordat.Singura observatie este ca acustic(adica neamplificata ) chiatara suna cam mort, fara prea mult sustain si putere, dar e posibil; sa fie devina reglajului. Are si o doza cu output mare pe ea (BL 500 ) daca asta e un avantaj pt tine... Celalat model este o chitara acustica, o bijuterie, atit estetic cit si acustic: http://www.washburn.com/products/acoustics/jumbos/j28.aspx Sper sa te fi ajutat...
EADGBE Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Din ce am vazut pe site mi se par niste minunatii de chitari...si din rewiewuri par niste chitari destul de bune, dar n-ai niciodata de unde sa stii... Stie cineva cine aduce astfel de chitari ?
Guest MrJackson Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Pe la timisoara parca... http://www.soundcreation.ro/index.php?menu=31&brand=7
John Petrecce Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 In ultima perioada am facut o pasiune pentru chitarile astea, cu toate ca n-am pus niciodata mana pe una si cel mai aproape a fost la un concert unde ma chinuiam sa-mi dau seama ce-i cu chitara aia ciudata... Daca are cineva in posesie una, sau nu neaparat, si imi poate spune mai multe despre seria asta de chitari raman indatorat...mersi mult... Washburn Salut! Am cantat de cateva ori pe un washburn al unui amic din Resita (CulRock). Ce pot sa-ti spun ca e destul de agresiva ca ton dar cam "grea la mana" acum depinde si de obisnuinta. Pentru metale grele eu zic ca e destul de indicata dar pentru blues sau chestii mai soft nu prea pushca...Din cate stiam tipul asta era interesat sa o vanda acum ceva timp da' nu sunt sigur...
Razvan S. Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 ii acum in Muzikia la Timisoara un Washburn N2...destul d fain
barbarossa Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 ii acum in Muzikia la Timisoara un Washburn N2...destul d fain si cat costa?
EADGBE Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 ii acum in Muzikia la Timisoara un Washburn N2...destul d fain Ma interesa mai mult ceva din seria : Si in Iasi este un N1 SH, nu l-am testat inca dar e vai de capul lui...
Recommended Posts