rgcforum Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Caut oameni, pentru distractie in prima faza, dar cu finalitatea iesirii prin cluburi. (macar) Bucuresti! Momentan fac lucrul acesta impreuna cu un bassist si un chitarist, dar eu am dorinta de a merge mai departe. Desi... si aici vine partea mai nasoala... desi... sunt batran (47 de ani) si nu foarte bun. Genul abordat este rock, in principal, dar merg de la heavy la pop. Nu bat cu pedala dubla si nu ma atrag stilurile foarte brutale sau experimentale. Pentru inceput facem preluari, dar sunt si idei. Cei interesati de abordari orginale ale pieselor clasice si de "jucat" pe idei noi sunt cei care ma intereseaza si mai putem combina oameni pe care ii mai cunosc. Avem o sala dotata la care putem sa ne intalnim si sa ne auzim reciproc. (In prima faza. Ulterior, daca proiectul prinde contur, va trebui sa ne gasim alta.) Raspundeti la alexandruioanstanescu@gmail.com si va pot trimite si ceva inregistrat inntr-un club. Multumesc!
rgcforum Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 Putine raspunsuri, iar basisti... ioc! Alo?
rgcforum Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 Mai incercam... Basisti? (poate unul ceva mai funky) Da, e cam aiurea! Dupa ce ca n-a raspuns niciunul, acum, vin si cu pretentii; vreau sa fie si ...funky! Dar, "speranta moare ultima"!
grig_gheorghe Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Nu te muti la Constanta ?Cautam tobar cu simtul umorului
rgcforum Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Multumesc pentru raspuns, Alex. Noi ne-am vazut. (la sala, la Grivita. Erai cu cei mici si cantai mai mult blues.) Insa... Imi trebuie ceva mai funk (pentru cele doua fete care erau la clapa si backing). Sau ceva mai rock (pentru niste idei personale.) Dar, daca te tenteaza, putem stabili sa mai treci o data pe la noi. (nu la cei mici, alta formula) Multumesc si pt Constanta. Si nu ma refer la "Constanta" ritmului. Eu cam "grabesc"! :-)
rgcforum Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 (edited) Boog, trimite-mi, te rog, un demo la adresa din primul mesaj. Multumesc, ursa Edited February 1, 2014 by rgcforum
baluta_mihai_sorin Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 sunt chitarist si sunt interesat 0726380477. baluta_mihai_sorin@yahoo.com
Recommended Posts