Guest artanis Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ce sa iau dintre astea doua: Stagg 542 sau Stagg SW201BK Nota : habar nu am sa cant (acu' vreau sa ma apuc) si nici nu vreau sa dau multi bani
Guest MrJackson Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 (edited) Mai degraba Reghin la banii aia: http://www.hora.ro/pages/guitars_ro.htm Gasesti un Western pe la 240 de lei parca la Muzica... Edited November 4, 2006 by MrJackson
ilun Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 ummm, una e clasica una e acustica...daca ne intrebai intre 2 acustice sau 2 clasice intelegeam, da asa, intelegem ca tu esti ff derutat abia pui mana p chitara etc, io unu iti recomand ce a zis si mr jackson, cumpara-ti un reghin, de preferat acustic, te pregateste bine pt electrica...stai vreo 2 ani pe acustica, stapaneste-o cat de cat si o sa vezi ce usor o sa-ti fie sa canti pe o electrica
Guest artanis Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 (edited) Pai asta era o alta intrebare... care e mai buna pt incepatori? clasica sau acustica? si sa inteleg ca reghin sunt mai bune ca stagg? Edited November 4, 2006 by artanis
EADGBE Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Probabil dintre o clasica si o acustica ai vrea o acustica, deci din alea doua ai vrea Stagg SW201BK... ...dar cum s-a mai zis, si saracele reghinuri ale noastre is bune de ceva (in cazul instrumentelor acustice) si le gasesti si in magazine, nu trebuie sa faci comanda sau ceva in genul...
Guest artanis Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Aha... pai oricum si magazinul ala care are stagg-urile e tot la muzica acolo... oricum mersi frumos de raspunsuri ... sper sa nimeresc ce trebuie
marcel Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 daa optezi pt reghin..mai bine du-te la rapsodia (piatza alba iulia) k sunt mai iefnite decat la muzica... si inca un sfat..nu te duce singur sa o cumperi..cauta un prieten care deja shtie sa cante...sau daca n-ai..fa un apel pe forum..k se gasesc destui sa te ajute sa alegi o chitara buna...(de ex rapsodia e la 2 pashi de mine si daca vrei pot sa vin q tine sa te uiti la chitari)...
George M. Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 pai daca vrei sa canti muzica clasica iti recomand o chitara clasica (aia cu corzi de nylon) daca vrei sa canti rock, pop, folk, armonie etc iti recomand o acustoca (aia cu corzi de otel) pt un incepator ca tine e tot una, adica nu e maire diferenta intre clasica si acustica spor la treaba, si vezi ca or sa te doara degetele de la mana stanga
matei90 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ce sa iau dintre astea doua: Stagg 542 sau Stagg SW201BK Nota : habar nu am sa cant (acu' vreau sa ma apuc) si nici nu vreau sa dau multi bani yo am un Stagg SW201 rosu si sunt f multumit d ea...d cealalta nu stiu nimik...
ilun Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 pai daca vrei sa canti muzica clasica iti recomand o chitara clasica (aia cu corzi de nylon) daca vrei sa canti rock, pop, folk, armonie etc iti recomand o acustoca (aia cu corzi de otel) pt un incepator ca tine e tot una, adica nu e maire diferenta intre clasica si acustica spor la treaba, si vezi ca or sa te doara degetele de la mana stanga e diferenta, pt ca una e sa te obisnuiesti cu un grif lat si una e cu griful ingust de acustica, asta ca sa nu mai zic de cum se formeaza deprinderile pe corzi de nylon si pe corzi de otel (atunci la "foarte" nceput cand gandeste-te ce greu e sa apesi pe corzi)
Guest artanis Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 daa optezi pt reghin..mai bine du-te la rapsodia (piatza alba iulia) k sunt mai iefnite decat la muzica... si inca un sfat..nu te duce singur sa o cumperi..cauta un prieten care deja shtie sa cante...sau daca n-ai..fa un apel pe forum..k se gasesc destui sa te ajute sa alegi o chitara buna...(de ex rapsodia e la 2 pashi de mine si daca vrei pot sa vin q tine sa te uiti la chitari)... Marcel mersi mult ... o sa apelez la tine sigur saptamana viitoare (de marti incolo ) ... bineinteles cu berea de rigoare inclusa ... si vezi ca or sa te doara degetele de la mana stanga Am vazut ca te dor degetele... probabil o sa iau niste smirghel Din cate vad cred ca o sa aleg una acustica
Recommended Posts