www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

incep prin a multumi sfaturilor primite in legatura cu chitara pe care vreau sa o cumpar.

acum trebuie sa imi iau inima in dinti si sa o vand pe saracuta chitara mea ( Bloody Mary o cheama ).

e o copie de Gibson SG. n-am poze prea bune.uitati-va pe siteu gibson la seria SG reissue '61. :) daca va intereseaza vorbim si va dau amanunte si poate fac si niste poze. eventual ne intalnim ca sa o evalueze cu ochii/mainile lui cine e interesat.

are 1 an jumate vechime. e in stare buna. nu e modificata. o dau cu aprox 8 mil. negociabil.da nu prea mult. :)

cam peste o luna vreau sa o vand ca atunci imi iau alta...e ziua mea :)

pana atunci astept sa se hotarasca daca e cineva interesat. eu maine...de fapt azi plec pana pe 6,7 iulie. vorbim atunci.

Guest DeathWarden
Posted

sal sebi jack la multzi ani dak zici k a fost ziua ta. sunt interesat de oferta ta, dak potzi fa o poza, 2 , 3 cate potzi sa imi dau si eu seama despre ce e vorba sa vad in ce stare e, etc. plz reply fast dak nu s-a vandut deja. ms mult

Posted

cam peste o luna vreau sa o vand ca atunci imi iau alta...e ziua mea :) (peste o luna e ziua lui)

pana atunci astept sa se hotarasca daca e cineva interesat. eu maine...de fapt azi plec pana pe 6,7 iulie. vorbim atunci.

10329[/snapback]

deathwarden nu stiu daca ai vazut tot ce a scris sebi.. uite

Guest DeathWarden
Posted

lol n-am vaz :) mersi. oricum prima oara nu am observat dar scria COPIE, asa k nujt kt de buna e. oricum sa o vad sa o aud si poate nu e kiar asa de rea :)

• 2 weeks later...
Posted

nu-i nimeni interesat?

chitara e buna. o sa pun foarte curand si poze.eu sunt din bucuresti. daca e cineva interesat poate sa vina sa vada cum suna. daca ii schimbi dozele o sa sune foarte misto. si arata bine.

e posibil sa vand si un procesor korg ax100g. e micut ieftin da io zic ca poate sa sune binisor si sa-si faca treaba rezonabil. da o sa deschid un alt thread special ptr el.

Guest Baumwolle
Posted

Mai sa stii ca in principiu, m-ar interesa.Mai vb catre sfarsitul lunii ca sa iti spun sigur.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.