Sebi Jack Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 incep prin a multumi sfaturilor primite in legatura cu chitara pe care vreau sa o cumpar. acum trebuie sa imi iau inima in dinti si sa o vand pe saracuta chitara mea ( Bloody Mary o cheama ). e o copie de Gibson SG. n-am poze prea bune.uitati-va pe siteu gibson la seria SG reissue '61. daca va intereseaza vorbim si va dau amanunte si poate fac si niste poze. eventual ne intalnim ca sa o evalueze cu ochii/mainile lui cine e interesat. are 1 an jumate vechime. e in stare buna. nu e modificata. o dau cu aprox 8 mil. negociabil.da nu prea mult. cam peste o luna vreau sa o vand ca atunci imi iau alta...e ziua mea pana atunci astept sa se hotarasca daca e cineva interesat. eu maine...de fapt azi plec pana pe 6,7 iulie. vorbim atunci.
Guest DeathWarden Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 sal sebi jack la multzi ani dak zici k a fost ziua ta. sunt interesat de oferta ta, dak potzi fa o poza, 2 , 3 cate potzi sa imi dau si eu seama despre ce e vorba sa vad in ce stare e, etc. plz reply fast dak nu s-a vandut deja. ms mult
Stefan Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 cam peste o luna vreau sa o vand ca atunci imi iau alta...e ziua mea (peste o luna e ziua lui) pana atunci astept sa se hotarasca daca e cineva interesat. eu maine...de fapt azi plec pana pe 6,7 iulie. vorbim atunci. 10329[/snapback] deathwarden nu stiu daca ai vazut tot ce a scris sebi.. uite
Guest DeathWarden Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 lol n-am vaz mersi. oricum prima oara nu am observat dar scria COPIE, asa k nujt kt de buna e. oricum sa o vad sa o aud si poate nu e kiar asa de rea
Sebi Jack Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 nu-i nimeni interesat? chitara e buna. o sa pun foarte curand si poze.eu sunt din bucuresti. daca e cineva interesat poate sa vina sa vada cum suna. daca ii schimbi dozele o sa sune foarte misto. si arata bine. e posibil sa vand si un procesor korg ax100g. e micut ieftin da io zic ca poate sa sune binisor si sa-si faca treaba rezonabil. da o sa deschid un alt thread special ptr el.
Guest Baumwolle Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Mai sa stii ca in principiu, m-ar interesa.Mai vb catre sfarsitul lunii ca sa iti spun sigur.
Recommended Posts