0phreak Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=KzZmJdJSyMA&feature=youtu.be 5
Adi M Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Fain, place și la mine! Daaaaar...n-ai pus-o la un loc cu celelalte pentru că...?
0phreak Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Fain, place și la mine! Daaaaar...n-ai pus-o la un loc cu celelalte pentru că...? pentru ca am facut-o dupa ce am facut post-u ala
Adi M Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 pentru ca am facut-o dupa ce am facut post-u ala Aaaa, iar post-ul ăla rămîne pentru posteritate, nu se mai editează, nu se mai răspunde la el, nu se actualizează... Nu vreau să-ți stric jucăria, chiar îmi place ce cînți, sincer, dar pentru toată lumea e mai ușor de urmărit cînd ai totul la un loc Vezi chiar exemplul utilizatorului care te-a făcut să creezi acest topic, anume mihai_copilLeneș, care-și respectă spațiul creat și-l tot actualizează. 1
0phreak Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Aaaa, iar post-ul ăla rămîne pentru posteritate, nu se mai editează, nu se mai răspunde la el, nu se actualizează... Nu vreau să-ți stric jucăria, chiar îmi place ce cînți, sincer, dar pentru toată lumea e mai ușor de urmărit cînd ai totul la un loc Vezi chiar exemplul utilizatorului care te-a făcut să creezi acest topic, anume mihai_copilLeneș, care-și respectă spațiul creat și-l tot actualizează. de raspuns se raspunde la el, dar nu am luat in considerare faptul ca se poate edita, si nici nu se pune problema cum ca nu imi respect thread-urile sau ceva de genu, dar intentia mea era sa il refac atunci cand se adunau mai multe cheers!
Recommended Posts