Guest MrJackson Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Vorbeam deunazi cu Cosu si am atins un subiect cel putin interesant. Asigurarea pentru instrumente muzicale. Daca se face la apartamente, masini, viata etc... de ce nu s-ar face si pentru chitare. La o adica ai o jucarie de 1000, 2000 sau mai stiu eu cati euro si ti-o busesc astia in turneu, sau alta nebunie... nu iti vine sa iti dai pumni? Ca nu sunt chiar bani de buzunar (lasant la o parte valoarea sentimentala). Pana la urma, intrebarea care se pune: se face in romania asigurare pentru instrumente muzicale ? Daca da, care sunt conditiile... cine stie ?
Guest Mircea19 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 se fac....si preturile sunt foarte accesibile,,, sunati-l pe tata ) ma rog .. n-are nevoie de reclama asa ca va recomand sa mergeti la o firma de asigurari sa va interesati
Guest _Theo_ Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 daca sunt persoane care isi fac asigurare pe cur, iti dai seama ca se fac si pt instrumente muzicale...poti sa faci asigurare pe ce te taie pe tine capu daca te chinui putin
Guest MrJackson Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 daca sunt persoane care isi fac asigurare pe cur Tu vb serios ? In fine, voi v-ati face asigurare la instrument? Considerati asta un poll...
teckus Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Dupa mine, asigurarile sunt cea mai mare escrocherie "legala" din lume.
Guest _Theo_ Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Dupa mine, asigurarile sunt cea mai mare escrocherie "legala" din lume. daca stai prea bine sa te gandesti....devii paranoic
Guest MrJackson Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Dupa mine, asigurarile sunt cea mai mare escrocherie "legala" din lume. Sunt curios. When the shit hits the fan... mai zici tot asta ?
Guest tudor. Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Dupa mine, asigurarile sunt cea mai mare escrocherie "legala" din lume. better safe then sorry io sunt pentru asigurari, in special ca am patit-o nasol cu hotii... daca nu aveam asigurare la casa ar fi fost dur... si in plus m-am facut cu o combina mult mai smechera decat aia pe care mi-au furat-o
Guest _Theo_ Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 si in plus m-am facut cu o combina mult mai smechera decat aia pe care mi-au furat-o see? ce nu va convine? ...ma intreb: daca mi-ar fura ltd-u, as primi un esp in schimb?
Guest MrJackson Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Pai cred ca da... adica poti sa faci asigurare la 2000 de euro. Lor nu cred ca le pasa... ca tu platesti mai mult la asigurare
Guest h00k Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Tu vb serios ? In fine, voi v-ati face asigurare la instrument? Considerati asta un poll... cam offtopic: chiar sia facut. kyle minogue parca.
guitar88 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 cam offtopic: chiar sia facut. kyle minogue parca. Si Gisele Bunchen daca nu ma insel are asigurare pe picioare. La cea mai mica cicatrice, primeste 2 mil. de $ daca nu ma insel. Oricum lasand la oparte asta, in concerte cel mai bine ar fi sa ai pe cineva de incredere care sa-ti manevreze instrumentele. Eu nu as lasa necunoscutii sa-mi manevreze instrumentele.
Guest MrJackson Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Oricum lasand la oparte asta, in concerte cel mai bine ar fi sa ai pe cineva de incredere care sa-ti manevreze instrumentele. Eu nu as lasa necunoscutii sa-mi manevreze instrumentele. Dai concert in Utopia... in aglomeratia de acolo, in care iti tii sculele langa masa unde bei bere sa nu te miri sa cada vreun betiv pe chitara ta la un moment dat. Si chiar si cu un tech de incredere, c*catu se intampla... se impiedica omu o data, cade cu ea, doamne fereste...
ciuci Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 si cu o chitara scumpa de tot, eu nu mi-ash face decat daca as calatorii f mult cu ea....pt cantat in pubu local zic eu ca nu e nevoie.... un hardshell case e cea mai buna asigurare...
Guest _Theo_ Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 cam offtopic: chiar sia facut. kyle minogue parca. j-lo
John Petrecce Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Si Gisele Bunchen daca nu ma insel are asigurare pe picioare. La cea mai mica cicatrice, primeste 2 mil. de $ daca nu ma insel. ... ..... Offtopic: Pai atunci i-mi asigur si eu picioarele dupa care merg cu baietii veseli la fotbal... sau ma iau la bataie cu o haita de caini...si sa vezi ce curg milioanele pe mine...
Guest miriapod Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 numai ca probabil tu n-o sa gasesti casa aia de asigurari sa semneze contract cu tine
John Petrecce Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 numai ca probabil tu n-o sa gasesti casa aia de asigurari sa semneze contract cu tine Pai de ce? E cumva vreo organizatie secreta? ...sau sunt eu prea bleg sa o gasesc? sau mai degraba picioarele mele sunt prea nashpa ca sa mi le asigure cineva...
Guest MrJackson Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 sau mai degraba picioarele mele sunt prea nashpa ca sa mi le asigure cineva... Ei vezi ca esti baiat destept ?
John Petrecce Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ei vezi ca esti baiat destept ? O DAAAA!! Mersi...si nici n-am capu' mare...
Guest MrJackson Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ba, poate ne trimit astia la desert
Guest radioman Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Cineva a incercat sa asigure un ciobanesc german de peste 30.000 de euro, iar o firma de asigurare de la noi ii dadea in caz de deces al animalului, vreo 2000. Daca asa o fi si la echipamente care-i avantajul?
Guest Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Am vazut ca unii membrii RGC au instrumente (chitari, amplifuri, etc.) de sute sau mii de euro. Am o mica curiozitate: va asigurati instrumentele? Eventual, de ce nu va asigurati instrumentele? Intrebarea le este adresata si celor ce calatoresc in strainatate cu instrumentele dupa ei sau celor ce au turnee prin tara.
hihi Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Cineva a incercat sa asigure un ciobanesc german de peste 30.000 de euro, iar o firma de asigurare de la noi ii dadea in caz de deces al animalului, vreo 2000.Daca asa o fi si la echipamente care-i avantajul? Pai.. poate in caz de deces, dar in caz de furt.. poate primea 30k
Guest radioman Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Pai.. poate in caz de deces, dar in caz de furt.. poate primea 30k Nu.
Guest MrJackson Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Eu am de gand sa mi le asigur.. in viitorul destul de apropiat.
Recommended Posts