nashoo Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Pret: 450 RON Localitate: Arad Contact: O745498O87 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburiVand dock station pentru Ipad. Alesis iO Dock este primul dispozitiv care permite oricarui detinator de iPad sau iPad 2 sa creeze, sa produca si sa interpreteze muzica fara necesitatea de a detine un alt instrument sau echipament profesional. Cu acesta puteti conecta instrumente sau microfoane cu ajutorul intrarilor XLR sau TRS, fiecare avand propriul reglaj pentru gain si phantom power pentru microfoanele de tip condenser. Sta nefolosit de ceva vreme, deoarece vroiam sa-mi iau un Ipad si am renuntat. Nu mai am transformatorul lui original. il vand cu unul compatibil. Pentru intrebari, poze si alte nelamuriri va rog sa ma contactati. Pret : 450 RON transport cu Posta inclus. Contact : nash00_ion la yahoo sau O745498O87 sau PM
nashoo Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 Interesanta scula, dar nu ma prea am la ce sa o folosesc in setup-ul meul. Ms de oferta.
bodopopa Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Am un modul de sunet general electric music cu tonuri de pian. Il pot da la schimb daca puteti oferi o diferenta de bani de 200 ron.
Recommended Posts