Guest kdavru Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 A comandat cineva ceva de pe ebay?..sunt de incredere baietii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 S'a mai discutat ... de vreo 2 ori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kdavru Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 (edited) S'a mai discutat ... de vreo 2 ori man.. e o chestie cam urgenta asa k nu prea am timp sa caut..hai noroc Edited October 30, 2006 by kdavru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi91 Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Da eu am comandat.......dar depinde....eu am comandat chitara de pe un ebay-store...adica un magazin online care face sute, poate mii de vanzari...si nu prea are cum sa te insele Hai noroc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kdavru Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 si cu transportul cum sta treaba?..am inteles ca nu e asigurat de ei.eu platesc respectivului cat trebuie si produsul cum ajunge la mine ulterior? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi91 Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 si cu transportul cum sta treaba?..am inteles ca nu e asigurat de ei.eu platesc respectivului cat trebuie si produsul cum ajunge la mine ulterior? Pai cu transportu a fost cam asa : cineva din state a comandat chitara si a ajuns la el in mai putin de o saptamana, cu totul in regula. Apoi de acolo a trimis-o prin posta si a ajuns la mine in vreo 3 saptamani da asta din cauza ca erau sarbatori si cam o saptamana chitara a stat lela prin vama pt ca nu o trimitea nimeni(deh, aveau toti concediu )... direct in romania nu stiu sigur cat de repede ajunge, dar fi sigur sa verifici ca trimite omu in europa de est...asta a fost motivu din cauza caruia am primit-o prin cineva(omu nu trimitea in europa de est) . Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kdavru Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 deci,cu alte cuvinte,tu ai avut un om de incredere in state care ti-a trimis-o n-ai primit-o direct de la cel la care ai licitat..ai avut intermediar..sau?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi91 Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 deci,cu alte cuvinte,tu ai avut un om de incredere in state care ti-a trimis-o n-ai primit-o direct de la cel la care ai licitat..ai avut intermediar..sau?? Dap, am primit-o prin cineva.....da care la randu lui nu a avut probleme cu cel de la care am cumparat.....deci efectiv persoana asta a cumparat chitara de pe ebay, si apoi mi-a trimis-o mie.....eu nu am intrat in contact cu nenea de pe ebay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blackout Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Si io am facut tot cam asa cu o chitara : a comandat-o un prieten de-al meu din Olanda pe e-bay si io, fiind cu treburi acolo, mi-am adus-o singur. Daca ai cum s-o comanzi, te pot ajuta cu adusul. Daca vrei mai multe detalii, da pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts