old_progressive Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Pret: 300 Localitate: Cluj-Napoca Contact: PM, tel Link producator: http://www.senia.ro/pb600-pedal-board-behringer-18155-3 Accept schimburi: Nu accept schimburiBuna, Vand Pedalboard PB600, in stare foarte buna, avand o constructie solida, impreuna cu sursa de 1700mA si cablul daisy-chain cu 8 capete. Sunt unic proprietar, achizitionat de la Senia, pot oferi si cutia in care a sosit pedalierul impreuna cu manualul. Nu am folosit elementele originale de sustinere a pedalelor (deci sunt neutilizate), eu mi-am construit altele din izopren pentru configuratia pedalelor proprii, apoi l-am adaptat pentru prindere prin velcro, cu mocheta (fara adezivi, lipici sau alte metode distructive - este intact), care la cere le pot oferi viitorului proprietar cadou, daca le va considera utile. Pretul meu este de 300 Ron Contact prin PM, sau la tel.: 0744 130 039 O zi buna, Andrei Link to comment Share on other sites More sharing options...
old_progressive Posted August 21, 2013 Author Share Posted August 21, 2013 Poate e prea mare pretul? Atunci 250 Ron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
old_progressive Posted August 29, 2013 Author Share Posted August 29, 2013 Negociabil Link to comment Share on other sites More sharing options...
old_progressive Posted September 3, 2013 Author Share Posted September 3, 2013 Ma apropii de ultimul pret care nu va mai fi negociabil Link to comment Share on other sites More sharing options...
old_progressive Posted September 7, 2013 Author Share Posted September 7, 2013 Vandut, se poate inchide. Merci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts