www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

O piesa acustica

s0rin

Recommended Posts

Aceasta este o piesa care mie imi place foarte mult (ma refer la varianta originala). Am incercat sa o cant pe doua chitari pastrand partea ritmica si incercand sa pun ceva peste ea.Cei mai tineri probabil nu o cunosc ,insa cei batrani o stiu cu siguranta.Astept critici , pentru care va multumesc anticipat.

from_the_beginning.mp3

Guest seraphx

Cei mai tineri probabil nu o cunosc ,insa cei batrani o stiu cu siguranta.Astept critici , pentru care va multumesc anticipat.

eh eu o stiam :) , misto interpretarea :) , totusi lipsesc clapele si bass-ul si se vede(contau mult la ELP parerea mea), si oricum eu zic ca trebuia sa incerci alt ton la solo(ceva cu mai multi basi are pare pe melodie)

Edited by seraphx

cei mai tineri o cunosc de la cei mai batrani...(taica-miu imi punea sa ascult elp cand eram mic)...ti-a iesit bine cat ti-ai propus sa faci din ea, ai sarit peste niste mici fragmente mai tehnice, si solistica de peste melodie pare cam simplista, da totusi potrivita...imi place cum suna chitara, bv

seraphx, ilun , multumesc pentru comentarii si sfaturi.ilun intradevar solistica este simplista, din mai multe motive, nu am facut din piesa aceasta un proiect important, e doar o chestie facuta de un amator in timpul liber(1 ora),am incercat doar sa cant ceva motive din ceea ce canta vocalul(vocea mea e cam naspa),si probabil cel mai important motiv e ca nu ma duce nici capul si nici mana sa fi facut ceva mai complex.ROCK ON!