prospect Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 caut trupa in bucuresti cu sala proprie s-au oameni care inca nu sunt o trupa completa .dar sunt seriosi .....am set ok de tobe as vrea sa cand prin zona funk rockului ,blues rock,ska.chestii ritmate si dansabile pentru distractie eventual nu metal....nu chestii heavy ,trash.astept mesaje pe privat.......intru foarte rar sa urmaresc topicul .numai bine am 27 ani uitasem sa mentionez....0737279454
prospect Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 ceva alternativ....ar mai fi pe gustul meu
prospect Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 este o inregistrare cu telefonul a unei idei de jam session..nu este perfect muzical dar ca idee. Urmahahaha.mp4
prospect Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 ceva in zona blues-rockului funk.....nu canta nimeni ?
dodorel Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Salut se face o audiție pt tobosari miercuri. Trupa de coveruri cu angajamente. 0727233664 vlad
necu' Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 frate...un sfat..in loc sa postezi un clip inregistrat cu telefonul..(care daca ma intrebi pe mine, nu-ti face ABSOLUT nici un fel de publicitate)...zi-i oleaca ce studii muzicale ai..de cat timp canti la tobe...ce experienta cu trupe ai....posibil sa ai sanse mai multe.. Ca mentionezi ca intri rar ..e ca si cum imi spui ca iti cauti trupa..dar nu te intereseaza prea mult acest subiect Daca dupa ce citesti asta iti va veni sa-mi reprosezi ceva..inseamna ca imi voi fi pierdut timpul scriind acest post Te salut!
Recommended Posts