Guest JohnRock Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Buna ziua! Numele meu este Stef David (15 ani) si,dupa cum spune si titlul,caut o trupa cu oameni seriosi,care pun tot atata pasiune cata pun si eu in ceea ce fac. Genul abordat va fi asemena guns n roses,aerosmith,cinderella,rolling stones,ceva muzical,si repertoriul va include si cateva balade (gen don t cry,etc).Sunt interesat sa infiintez o trupa ce va canta compozitii proprii(bineinteles,la inceput ne mai distram cu un cover,etc). Am inceput sa cant la chitara intr-o vacanta de vara cand aveam 11 ani si , de atunci,viata mea s-a schimbat radical -cant zilnic 3-4 ore- si visul meu este sa ajung chitarist in adevaratul sens al cuvantului. Desi cant doar de 4 ani,nu am trac la cantatul live si am numeroase concerte la activ. De mentionat este faptul ca am luat premiul I 2 ani la rand (2011,2012) pe capitala la concursul de interpretare tinut la liceul Dinu Lipatti din capitala. De asemenea , am cantat la festivalul "Scoli,talente - noi vedete" tinut in parcul Plumbuita pe 1 iunie 2012 la un public de 100-150 oameni lejer. Live sunt foarte energic si am o latura de showman. Stilul meu este bazat pe hard-rock (gen slash , jimi hendrix , angus young,ritchie blackmore,jimmy page) impletit cu glam metal (steve stevens) si ceva influente shred (gen malmsteen). Aici sunt niste clipuri de referinta pt a vedea cum cant: http://forums.rgc.ro/topic/88111-chitarist-solo-hard-rock-glam-metal-shredcaut-trupa/page__pid__799410#entry799410
ValeChitara Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 E al doilea sau al treilea topic. Da UP! la cel vechi si gata. Nu trebuie sa umplii RGCu de topicuri ca nu iti gasesti tu trupa.
Guest JohnRock Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 @Valechitara : E vreo retinere la treaba asta ca nu am vazut notat nicaieri.in primul rand,in aceasta sectiune infiintez trupa,nu caut,deci daca o luam asa e primul topic.Imi pare rau daca am incalcat vreun regulament,dar nu am facut double-post.
Recommended Posts