gianim74 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Pret: 320 Localitate: Timisoara Contact: 0726960061 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburiVand sau schimb mixer electronica pm 04. Nu stiu prea multe despre el deaceea il vand. Nici macar nu pot descifra sa pot conecta o orga la el. Pentru cei interesati si nu numai, voi reveni cu poze. Accept schimb cu alt mixer mai mic, imi trebuie pentru 1 canal maxim 2. Dar accept si alte lucruri, orice la schimb deoarece credeti-ma ca eu chiar nu stiu sa il folosesc. L-am primit la schimb pe altceva, si nu stiu sa lucrez cu el ca nu inteleg limba deloc. Am cautat pe gogul' ceva specificatii, manual ceva dar nimic...parca nici GOogLe nu vrea sa auda de el... Prin urmare, face-ti orice oferta la schimb si altfel, ca sunt dispus sa ma lipsesc de el....
gianim74 Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 Urgent doar pana miercuri 24.07.2013, doar 150 lei!!!
gianim74 Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 Astept orice oferta!!! Chiar nu il folosesc!
Recommended Posts