www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Se Vand Prin Magazine Corzi De Chitara Separat?

Guest eintz

Recommended Posts

Guest eintz

Tocmai mi-am luat un set nou de corzi ''extra-super light'' si deja s-a rupt high E-ul.

As gasi prin magazin doar high E fara sa iau un set complet?

Se gaseste, la docom, ca vad ca esti din baia mare (bd-ul Bucuresti, de la Bizo mai mergi 500 metri pe partea opusa) . De obicei se remediaza cauza nu se schimba coarda, ia zi ce chitara ai, cu ce tip de bridge si sa aflam din ce motiv s-a rupt coarda, ca urmatoarea sa nu-ti crape iar.

Iata si site-ul, m-am informat saptamana trecuta ca voiam un set de corzi mai groase si spre uimirea mea au si fender coated si Ernie Ball (astea sunt mai rare). Suna vezi daca au pe stock ce te intereseaza sau intra pe la ei. Spor.

http://www.docom.ro/

Edited by Deenman

Guest eintz

pai o sa merg sa-mi iau de acolo,de acolo mi-am luat si setul..dar nu stiam daca se vand si separat

pai incercam sa o acordez cu un tuner si nu se potrivea nici cum si am tot strans si s-a rupt..mersi ca mi-ai zis:)

Citeste, daca nu intelegi pasaje baga in google translate. Este o problema des intalnit cand iti taie corzile, se pot pili foarte foarte usor! sa nu care cumva sa iei granulometrie mare pentru ca risti sa cobori santul si sa ai actiune mult mai mica pe coarda respectiva si nu o mai prinzi usor la panatie.

http://forum.gibson.com/index.php?/topic/66667-gibson-sg3-tune-o-matic-bridge-troubleshoot/

Pana si Cognek a avut problema asta daca bine-mi amintesc, o slutie ar fi sa iei smirghel de granulatie fff fina, sa-l infasori pe coarda subtire si sa pilesti usor canalul corzii.