Guest fan_official Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 (edited) Trupa F.A.N. se poate incadra in stilul "pfunk" hard-rock. Am demarat proiectul acum aproximativ 3 ani de zile si suntem decisi sa continuam cu entuziasm si buna voie. Avem nevoie de un vocal hotarat, si ca persoana in sine dar si ca prestatie pe scena, degajat, sa fie undeva in zona de varsta de peste 20 ani, si bineinteles sa dedice timp pentru a putea fructifica efortul depus in trupa. Suntem open-minded ca interpretare vocala, chiar suntem foarte curiosi (cipa-bass, watzzy-chitara canta amandoi la voce) cum ar suna ca trio vocal (main vocal + si 2 backing vocal). Avem sala adecvata unde putem repeta si in principiu repetam de 2 ori pe saptamana, pana acum avem aproximativ 12 piese proprii, avem planuri pentru un demo-album cel tarziu in 2014, dar pana atunci vom tine multe alte concerte pe plan local, in tara, dar si in afara (germania in octombrie). Gata cu vorbaraia, cine e interesat si vrea mai multe detalii se aplica regula "need me, call me" 0761412984 - Cipa 0757707767 - Watzzy Pentru o auditie a trupei click pe unul din linkurile de mai jos: http://www.youtube.com/watch?v=EI_wmTMy_Mo Facebook: https://www.facebook...ialPage?fref=ts Multumim! Bajetii de la F.A.N. Edited July 13, 2013 by fan_official
LucianMitra Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Salut! Eu sunt interesat, va pot trimite si un cover cu vocea mea (maine va pot trimite) dar am 17 ani, implinesc 18 in ianuarie. Daca vreti, pot sa vin la o repetitie si sa vedem cum ne intelegem. Salut! AAA! Scuze! Am vazut Bucuresti. Scuze...sunt din Bucuresti. Bafta!
Guest fan_official Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Ne-ai tinut in suspans cateva secunde maestre!
Guest fan_official Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 UP up Up uP! Unde te ascunzi domnu vocal? i know you're there!
Guest fan_official Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Up! Dau o guma de mestecat, care se baga? am auzit ca face bine la voce
decebal popescu Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 O trupa funk rock care suna foarte bine... Bafta in continuare!
Dorgu Kyprios Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 O trupa funk rock care suna foarte bine... Bafta in continuare! Multumim mult Decebal...!!! Asteptam oferte, montam pe moca parchet sau rigips viitorului vocal daca are nevoie p'acasa (asa ca bonus) :X Sariti!
Recommended Posts