Guest Raul Gheba Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Bucuresti 4-5 noiembrie, festival pentru elevi liceu cat si gimnaziu mai multe detalii inca nu stiu (o sa "performez" si eu)
marcel Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 aha..pai mai bine postezi cand stii ce si cum..nu??...
Guest Raul Gheba Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 ai dreptate freelancer nu postez pentru ca nu stiu nici eu nimic
dgeekoo Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Asta este un fel de "Primavara Baladelor" dar pus mai tarziu... mai tine cineva minte? sau te pomenshti ca inca se mai face...
comanel Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 realizezi ca vreau si eu detalii.. sau participa numai elevii de la liceu si gimaziu?? ca daca nu, ma bag si eu si mai aduc si un Breten.. sa vezi acolo folk alternativ tataee:)
Guest Raul Gheba Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 realizezi ca vreau si eu detalii.. sau participa numai elevii de la liceu si gimaziu?? ca daca nu, ma bag si eu si mai aduc si un Breten.. sa vezi acolo folk alternativ tataee:) cred ca e doar scolar va astept la sala mica a palatului copiilor sambata si duminica
Recommended Posts