Alex Alex Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 (edited) Salut! Sunt Alex. Cant la chitara de trei ani si un pic si acum caut o colaborare. In general ascult rock, hard rock, reggae, blues, heavy metal si un pic de muzica clasica. Chitaristi care ma influenteaza sunt Santana, Brian May, Slash, Steve Vai, Angus Young, Blackmore, Satriani, Tonny Iommi.. In principiu sunt deschis oricarui gen muzical. Imi place sa imi aduc amprenta pe ce cant (cand vine vorba de coveruri). Totusi, prefer o trupa in care sa compunem propriile piese sau, daca e sa facem coveruri, macar sa le reinterpretam. Pentru cei care sunt interesati pot pune aici o inregistrare cu mine cantand orice piesa mi-ar sugera Edited July 12, 2013 by Alex Alex
Alex Alex Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 Nu am facut liceul de muzica/scoala populara de arte. In schimb am facut o scoala privata de muzica timp de 3 ani in care am invatat teoria necesara.
Stefan OPREA Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Trupa nou infiintata cu componenta tanara si cu piese proprii, cautam chitarist cu urmatoarele caracteristici: - sa poata face mici solo-uri (nu ne intereseaza mega-riffuri sau shredderi) - sa fie a doua chitara, nici Rhytm nici Lead : sa cante contra melodii, arpegii cu delay, chestii de coloratura (exista chitara ritmica) - sa aiba disponibilitatea de cel putin doua repetitii pe saptamana - sa aiba disponibilitatea ca proiectul sa aiba intientate inaintea altor proiecte profesionale sau personale - sa aiba echipament profesionist - sa cunoasca si sa poata executa la cerere diverse melodii/riffuri in urmatoarele stiluri dfe muzica (piesele compuse sunt in stiluri diferite) : pop/funk/alternative/reggae ; stilurile sunt trecute ca idee;)
Guest Mary S Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Buna! Spune-mi daca te-ar interesa asa ceva: http://www.metalhead.ro/forum/muzicieni-in-cautare-de-trupe/solista-si-tobosar-cautam-chitarist-bassist-si-clapar-bucuresti/ .
Guest Casmy Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Mai avem nevoie si de.. un om. As dori o inregistrare. Iti las un PM cu ce am in cap.
marianprecupsilence Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 salutare te-ar interesa hard&heavy power metal progressive metal? 0722652848
La Boheme Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Poti sa ma suni, te rog? 0749999991. E urgent...
Recommended Posts